Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeb od 400grama nebi smjelo da bude iznad 1 KM
Proizvodna cijena vekne od 350 grama je max. 0,40 km. Zadnju deceniju pekari žive najbolje u historiji pekarstva na ovim prostorima. Svi su se zaimali, i to podobro. Da ne pominjem Klas, Sprind, Ljubače... koji nas uzimaju lopatom, jer i brašno svoje imaju.
Ko ce ono deriste ispostovati? Dajte ga malo u zatvor. Ja koji bi to plac bio pod tusem.
Pekarski hljeb u kojem ima svega, najmanje brasna. Prosle godine oborili cijenu domace psenice i zitarica, govoreci kako moraju kupovati uvozno jer domace nije kvalitetno. Onda pokupovali svu psenicu i zitarice po 4 puta manjoj cijeni od uvozne, te prave i prodaju skup hljeb govoreci kako jedva pokrivaju troskove jer lazu da proizvode od uvoznih zitarica. Jos uz visoke cijene smanjilo gramazu proizvoda. Banda zelenaska...
Pravim hljeb u kuci 650 grama kosta 0.75KM i to uracunato: brasno, kvasac, voda, struja, so. Tako vise of 1.5KM ne treba kostati nikako.
Nedaju im ni da jedu hljeba koliko im je dobra vlast., odlicno opet glasajte za dodika i vas cetnike
Zamajavanje naroda. Vlast voli više cijene zbog PDVa. Šupljiranje i jednih i drugih