Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma marš se u 3pm bijedniče, stalno pogoduješ tim plačkašima gradjana da dizu kamate i tako uništavaju narod.
Sta se ti javljas likvidatoru banaka,jel ti to sada svanulo da se iskupljujes preko ledja napacenoga naroda. Opet ce te po narodu,dajte im kredite da se davranisu pa ko swicarac kamatu poslije dvije godine dici ..
Fino fino... Ni kuce ni zemlje... ali bar vas imaju svi jadni ljufi sto izgubise sve....
...da smo kakva napredna nacija jos bih pomislio da su ovu poplavu nasi politicari narucili...jer im ide totalno na ruku...em ih blokirali svi na svijetu sa novcem ne da im vise niko ni kredite ni sadake...em niko ne ulaze nista u bosnu...em im budzeti prazni... ...a sad ce svi opet da im odrijese kesu...i boli njih rinaka...a jos izbori dolaze...taman sve u vakat! perfektno
Mozete vi traziti, ali cete dobiti macka
Hahaha, dobar vic, medju boljim zadnjih dana.
Sta lihvar rece , ja ga ne razumih najbolje
Jel te stid pojaviti se, Nazad u misiju rupu mali čovječe
Ma nema vece "poplave" i nesrece za ovu drzavu od ovog majmuna. Skoro 20godina brsti 12.000 KM samo po osnovu plata, a omogucio je bankama 3x vise kamate nego u zemljama EU, a mikrokreditnim fondacijama 10x vece. Samo smrdljivi Sunrise ima kamate od 30 do 50% a zatezne su im i do 150%. Sve im je to omogucio ovaj drzavni parazit i stetocina. Znamo da je maksimalna zakonska zatezna kamata 12% na god. nivou i od nje ne moze biti veca niti jedna druga. Vidjeli smo sta je covjek uradio Post banci, aferu sa Hypo bankom, sa gradjanima kojima su banke isplatile KM a obracunavaju kredite i kamate u svicarcima.Ovaj bars (malo slovo jer ovo smece ne zasluzuje vise) ne samo da treba biti smijenjen nego i uhapsen.
kapitalisticka humanost
MARŠ BARŠ!!
A sta mislis da ti zena ustupi radno mjesto,koje ima u centralnoj banci,nekoj nezaposlenoj diplomiranoj ekonomistici iz Orasja,Maglaja ili Doboja?
Od kakvih banaka sunce ti krvavo?! Trebate ljude koji su ostali bez ičega još zavaliti u kredite i još na tome profitirati! Sramota!
običan narod mora vraćati kredite makar pokrepali, a političari dignu milijunske iznose i onda ih kao vraćaju sa mjesečnom plaćom od 5000 km.
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Šćepoooooooo, Šćepooooooooo.....