Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije teško ostvariti dobit kad smanjite plate uposlenicima i otpustite 20ak ljudi! Kad bi i sebi gosp. Hodžiću samo malo smanjili platu rast bi nam bio 5,2 a ne 2,2!
Kao nagradu za uspješno poslovanje smanjene su nam plate... još jednom sve čestitke! :-)
Herceg,dabogda ti on direktor bio!
lea, Ti si očit primjer ljubomorne osobe a vjerovatno i uposlenica koja je pucala na neku visoku poziciju pa joj nije puspjelo, jer odakle ti znaš šta on radi u kancelariji
Znam par ljudi koji rade u ASA grupaciji, kažu plate redovno uplaćuju se državi doprinosi redovno, imao ljetos slučaj da su mi trebali isplatiti štetu isplaćena u roku 20 dana što je mnogo brzo, doduše šteta je bile preko Europskog obrasca. Tu se ne čeka zapisnik sa policije a inače se čeka minimalno mjesec dana ako nemaš neku štelu u policiji. Tako vi pričajete šta god hoćete ja bi volio raditi u ovoj grupaciji :D realno najjača privatna firma na prostorima BiH, ako neko misli da nije neka kaže koja je jača. A to što vi imate nekih privatnih problema sa nekim ljudima nije ASA kriva. Da je bogdo više takvih firmi u državi i država bi jača bila. Mislim da ovdje u komentarima ima malo i ljubomore od strane konkurencije.
Aida, u pravu si, pravo je sexy... Mislim, kako i neće lik biti sexy koji kupuje gel za kosu u paletama (nikad ne ići za njim da se ne oklizneš), koji se unosi kolegama,posebno kolegicama, u facu dok priča (da se osjeti "miris" marlbora), koji daje neprimjerene komentare kolegicama ("komplimente"), koji nosi prsten sa žigom svog sjeničko-sandžačkog plemena, koji, kad mu uđeš u kancerariju, bulji već godinu i pol u jednu te istu tabelu (da se misli da nešto radi) i kojem treba najjednostavniju stvar objašnjavati 20 puta jer ne dopire do njegovog mozga (a retard bi shvatio). I meni je ovo privlačno kod muškaraca... :-)
Aida,jesi li slijepa ili toliko očajna?
Ne znam što se toliko žalite na Hodžića, ima i 10 puta gorih direktora u ovoj firmi. Ako ništa (žene) imate u šta gledati, zamislite da vas je zapao ovakav grob od direktora ko mene :-)
Općenito za loše stanje u ASA grupaciji je kriv loš menedžment. Kad su počeli sa radom mogli su se poredeti sa bilo kojom državnom firmom, za trenutno stanje mogu zahvaliti onima koji su dovodili kojekakve uprave po stranačkoj i porodičnoj pripadnosti. Svi tzv. menedžeri koji su propali u drugim firmama završili su u Asi.
cody, a o karakteru da ne pričamo...
Da se bira najnesposobniji direktor svih vremena ovaj Hodžić bi odnio glavnu nagradu! Lik bi i Microsoft odveo u stečaj...
www.invest.ba , tema Moja banka-Fima banka-Asa prevent
Pogledajte link sa posebnim osvrtom na komentare. http://www.vijesti.ba/kolumne-komentari/126256-ASA-izgubila-licencu-Volkswagen.html Inace link je sutradan skinut sa stranice, pogodite zasto :-)
Prevaranti obicni, radio sam za njih. Nikome ne bi preporucio!!!!!!!! FUJ!!!!!
To je fakat slika i prilika ASA osiguranja,nista od sposobnih i skolovanih,samo podobne fufice i poslusni i naravno neizostavno mutavi dupelizci od muskaraca. Isto tako u banci, u lizingu i u svim drugim firmama. Cast izuzetcima,Preventu. Doduse tamo su zaposlili jad i bijedu za minimalac i jos im neuplacuju redovno obaveze na platu.
sad si me syebo a konto i stan dole osigurati,samo rad nje.. eee,blago vama srećnicima što sa njom radite!!
Ne napadajte ba mi kolegicu, ima ona svog zagondziju medju ovima iznad nas hehehhhee prica se da vec ima alternativu da predje u drugo osiguranje,pocinje sa T :)