Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kaze kamata al je zato ibrada 42 posto
https://www.youtube.com/watch?v=HC3GlU9FjVQ....Bon Jovi: It's My Life - 2018 This House Is Not For Sale ! ! Tour...Yeah, this is for the ones who stood their ground...! For Tommy and Gina, who never backed down..
LOPOV KOJI KORISTI ISLAM I NASE PARE DA BI SE OBIGATIO , PROTJERALI STOKU JER JE KRAO
Ugradio se gdje je stigao, ne brinem se ja za njega
čitam komentare ovih paćenika kojim smeta sve redom, od BBI banke pa do Amera Bukvića. ovoliko napisanih laži o Banci čiji sam dugogodišnji ZADOVOLJNI klijent nisam odavno vidjeo. tuga najveća od svega je to što pišu naši ljudi, idi Amere odavde nije ovo država za tebe, ovdje posla ima samo za psihijatra kakvog (umal ne napisah Karadžića al bih vjerovatno bio pogrešno shvaćen).
Nikoga selimović nije reklamirao ko ovog deputata!
Sad razmišljam kako bi bilo da se banka zove recimo "katolička Intesa Sao Paolo" ili pak "pravoslavna sberbank bih"....
Zamislite da neko osnuje hriscansku razvojnu banku? To je realno smejurija, mesanje religije i bankarstva. Ne prilici 21-om veku.
ima li Vatikan banku?
Koji placeni promo clanak :))))))))))
Razgovarao sam s jednim strucnjakom za islamsko pravo i on kaze da nije problem da li ces nazvati lihvarenje kamatarstvom ili nekako drugacije, problem je suština, a ta suština je u slučaju BBI kamatarstvo i to na desetu.
Odnosno, Bog nije zabranio kamatu zato što se tako zove, nego zato što predstavlja bezočnu pljačku ljudi.
Ja sam dugo godina korisnik BBI usluga i odlučio sam se da pređem u drugu banku. Razlog su, prije svega bahato osoblje i loše usluge. Jednom su mi konverziju valute naplatili dva puta, e-bbi platforma, veoma nepouzdana i komplikovana za korištenje, puna bug-ova. na [email protected] poruke ne odgovaraju... bankomata imaju veoma malo skupe provizije prilikom plaćanja i još puno toga... sve skupa, biću sretan kada odem iz ove banke
gloooova...ma boli njih k...c sta ko pise oni uzivaju a vi pisite.Oni imaju drzavu svoju a mi smo bijeda koja im smeta.Alija im je obezbijedio 51% a ti bijedo pisi i gladuj....
cuj Islamska razvojna banka...razvija podobne muslimane kad sam htio uzeti kredit u BBi bolje da sam otisao kod kamatar na carsiju bolje bi prosao na kraju kakvi su ovi u bbi lihvari...cirkus.Banka za podobne
SDA uhljebska banka.
Hajde sretno i nemoraš se vraćati.
Lo pina
Jeli ovaj bio na salteru, nesto mi poznat?
biježi prije bankrota
dobro su nagrađene familije koje su s Alijom sanjali o fildžanu i pripremali ga A i danas mu se nadaju