Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podsjećamo, iz Vijeća ministara BiH danas je saopćeno da se BiH ne nalazi na crnoj listi Evropske unije već na "sivoj". Al Bakira zaboli qrrac koje je boje lista...
kako ga ne zaboli? bitno da je ZELENA :)
cudi me inace ste vi veoma pazljivi..ali kad treba nas obicne ljude uzjahat ili krkat kredite od MMF-a..
plate u agenciji za bankrstvo su peteroznamankaste. jb se njih sve da izgore banke i sve ostalo sa njima zajedno
Pa kako ce direktor agencije i uociti ista kad nema kad od putovanja po exzoticnim destinacijama dalekog istoka, nedavno se vratio sa jedne od njih i potrosio 36.000 km samo za putovanje. Sad se prilagodjava ovoj vremenskoj zoni izmedju dva putovanja i nema kad da uocava da su nastali problemi u placanju nasih firmi i fizickih lica prema inostranstvu zbog dodatnih provjera.
Pametnom dosta .... http://www.fatf-gafi.org/countries/#high-risk
Stavite samo varikine i bicemo na bijeloj listi..nanu vam nanulicu vasu..
IPAK DODRO SE DRZIMO,NIJE SVE TAKO CRNO,,NOVI PLOCNIK JE SIV,,,,
Da sam znao da nam je ovako neuređeno, prao bih novac i sam, imao sam ponudu iz Njemačke.
klixe gdje su vijesti o stvaranju evropske vojske? dogovoreno je fala Bogu.
Da li je Saudijska arabija na crnoj listi, na kojoj bi trebala da bude? Naravno da nije, al' zato Jemen jeste.. A zašto? Pa zato..
Smijesne su ove liste i etiketiranje.. umjesto da se bojimo neciji naljepnica..trebali bi i mi druge pocet oznacavat i sortirat
@<!-- Slažem se.. Non stop se nekome nudimo i prosimo za nešto, uz prihvatanje bezbroj ucjena, a to isto kasnije vra(pla)ćamo na petnaest načina.. Jesu li insistirali da se bankarski sektor potpuno privatizuje? Jesu. Jesu li banke sada strana (rak) tijela koja na nama nenormalno zarađuju? Jesu? Pa šta više hoće? Hoće sve, al' ovdje nema ko da im kaže dosta..
Ja imam informaciju da je Deutche banka odbila preko 500 transakcija samo u prvih 24h od stavljanja na listu. Koje je boje, boli nas tuki, nismo slikari... poenta je da neki ljudi ne dobijaju platu, penziju, honorare...
Vi da ste za sta sposobni ne bi dozvolili lihvarenja koje banke rade i kriminal koji se radi unutar banaka poput spajanja privredne i bor gdje su svi sposobni i skolovani radnici otjerani a podobni i nesposobni ostali zahvaljujuci SDA struji.
Kako niste uocili, MKF Prizma oprala milione.. i ptice na grani znaju..
Jel to ona firma na ilidzu u onoj nesretnoj i prokletoj turskoj skoli ?
Kako nisu uocili i rad joj zabranili i prijave napisali kad su bili u reviziji ali neko sa viseg nivoa sve stopirao, jer je onaj Crnkic bio upetljan.
imate na cinestar fanstasy boogeyman 😂😂😂
imate na cinestar fanstasy boogeyman 😂😂😂