Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam uposenima naše BBA banke ,pitanje vaš sam komintent i dali bi mogao i na koji način doči do kreditnih srestava za pokretanje biznisa na imanju ,kupovina mužnja i prodaja mlijeka ,kapacitet 15 krava simentalki .Primanja mi na mjesečnom nivou iznose negdje oko dvije hilade km uz penziju is pia oko 450 km ,volio bi kad bi s vama uspio nači zajednički jezik na obostranukorist i dobiti povoljan kredit .
Nebi nikad stavio svoje pare u ovu banku jer vise svi znamo da je ova banka dio kriminalne hobotnice mlado muslimanske mafije. toliko o tim muslimanima koji su do grla uvucenu u jednu od najvecih pljacka na ovim prostorima. ali oni misle da redovno klanjanje namaza ih moze iskupiti ili mozda uopste i nevjeruju u svoju vjeru nego onako je prakticiraju zbog iskljucivo ida se nebi zamjerili svojim donatorima iz islamskog svjeta.