Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne bih se slozio.... Zaboravljas da je fabrika bila srusena NATO bombardovanje a danas zaposljava veliki broj radnika i do sada prodaja raste iz dana u dan!!! Mada licno nisam siguran u kvalitet vozila, ali Vlada Srbije radi pravu stvar sa Fiat-om. Dinkica ni ja ne volim!!!
A Mercedes ce u FAP da ulozi 2.000.000.000 EUR! Get real! Dinkic laze kad usta otvori, FIAT od kada je dosao u zastavu sve sto je uradio je prekid proizvodnje i popravka jednog krova...
nista je to, SDA obecava otvaranje novih djamija po BIH