Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta, to su njegove pare, moze ih zapalit ako hoce. Bolje pitanje ovi nasi koliko troše naših para na svoje lične zaštite
Tako nas Bake, Fahro, Dodik i Cova imaju simbolicne plate o nekoliko hiljada, i nikom nije jasno pdakle im kule i vile od nekoliko miliona, valjda stedjeli od malena!
Ja mislim da je ta brojka pretjerana, treba im bolji racunovodja.
Zuckerberg smrdljivi jevrej.Naravo da ima para.
ZdravkoHorvat, zasto tako ruzno pises?
a NAŠI POLITIČARI???
To nisu halal zarađene pare. Biće pitan za to.... Valja umrijeti, ostaše milioni xD
Njegove su pare, moze raditi sa njima sta hoce. Problem su ovi nasi gmazovi, gdje nisu njihove pare niti ih na bilo koji nacin zarade pa da covjek kaze hajd opravdano je, pa ih rasipaju samo tako...
a jbes pare i slavu i sve sto imas kad nemozes otic na kafu da te vojska ne cuva,msm fakat,poseban vid zatvorenika ustvari.
A kaj je to licna zastita, jel tu spada i zastita od gospodina azraila, ne kuzim 😃😃
"U poređenju s Facebookom, Twitter na sigurnost Jacka Dorseya godišnje izdvaja 68.500 dolara"
Kako seprtljavo trci ;) aint got no moves like jagger :D
Ha,ha. A i izgleda kao šeprtlja, ruku na srce.
američki krele uzor bošnjama... jbg, svijete!
A ja na licno osiguranje potrosio samo 6 pretisa graha ovu zimu.. Sya ti je hamerika
Ja i da ga sretnem, mislio bi neki svabo, turista... :)
Pa ovaj momčić vrijedi ko čitavih Predsjedništvo BiH i njegovih 6 kancelarija, to jest njihova zaštita. NAime Čović i Ivanić imaju po dvije kancelarije u dva grada a Bakir i Sebija po jednu kancelariju u istom gradu. Ako neko sumnja hajd nek on dobije milijardu dolara kredita od MMFa ko što može Predsjedništvo BiH !
-- za upotrebu privatnog aviona potrošio oko 775.000 dolara. PA toliko potroši Mile za svakodnevne letove do Beograda.
prije ili kasnije ce se pokazati da je kreten