Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi pametni kad se treba ostaviti komentar ali kad se treba nesto uraditi i zaraditi nema nas nigdje svi smo ljencuge i mrskoradnici i kad kazemo nema posla to znaci ima posla al ga tesko radit pa bolje lezat i komentarisat na sa-x dok roditelji lome svoja ledja da plate internet na kojem provodimo dane i dane, a dok oni vrijedni koji pokusaju nesto uraditi u svom zivotu za nas nesposobne su budale i kreteni dok ne uspiju u zivotu, a kad uspiju onda su oni za nas lopovcine koje su nas pokrale. Kako je moguce da nas pokradu kad nismo nikad nista ni stvorili.
E moj jaro taj prvi krupni Haris Avdić koji je diplomirao orijentalistiku ti je sad direktor Marketinga u Sparkasse banci. Zemljo otvori se.
Proizvode divannnn namjestaj, doduse malo poskup ali prelijep i drugaciji od ostalih u svakom slucaju.
Da nije sandzaklija sarajevo bi i dan danas izgledalo kao \'95-te, sve privatne firme u sarajevu otvorili su Bosnjaci sa sandzaka i otvorili su mnoga radna mjesta. Veliki broj nesposobnih i zavidnih lica izmislja razne price protiv Sandzaklija kao da smo mi neka niza rasa. Gospodin Eco je covjek koji cijeni ljudski rad i sposobnost da je Bogdo vise takvih sposobnih poduzetnika u Sarajevu i cijeloj BiH.
Cestitke za sve koji pokusavaju da pomognu da zaposljavanju pa makar to bio i samo jedan uposlenik . Svi koji pisu i daju negativne komentare mislim da nisu fer . Ljudi pokusavaju da unesu koliko toliko nekih novina u samom zaposlenj pa neka izvoli svako ko smatra da je kvalitetan i neka se predstavi . U sustini Muameru cestitam i zelim mu puno uspjeha u njegovom radu i siguran sam da će firma u kojoj će raditi pruziti mu šansu da se i pokaze . I jos da dodam da sam poslovni partner i već 10 godina saradjujem sa firmom u koj će raditi i imam samo pohvale i pozitivna iskustva o budućem poslodavcu . Svima puno srece i uspjeha u daljem radu .
Svaka cast i posao.ba sparkase i naravno eći company, stvarno su najbolji proizvođaci i dizajneri namjestaja, dovoljno vam je da ih posjetite i sve ce vam biti jasno, i ovi negativni komentari stvarno nisu na mjestu, forumasi sta god da se dobro desi samo sjede i negativno komentarisu, pozabavite se malo svojim zivotima i ne kritikujte bilo koju dobru gestu, znate li da cćo dodijeljuje i stipendije studentima je li i to lose..naravno vi cete i tu pronaci nesto lose..ali takvi smo mi balkanci,,nego svaka cast muamere i sretno na poslu..
cestitkre na ovakom finom gestu od strane banke i posa.ba . Fina vijest da je jedan mladi nas sugradjanin dobio posao.
postade i trazenje posla reality show
jao vidi Dzemila, mednadzera :D koja supcina od covjeka xaxaxaxxaxa ovo su novopazarske stele, ko bi nejga doveo da bude medanzer, lik niti ima zvanje niti znanje, obicno narkomancic koji se sada picnuo
Muamer ce biti komercijlista. Ne znam sto ce mu samo fakultet za tu poziciju. Eto djeco dokle ce vas FB dovesti. Muamere, mogao si to i bez ovog takmicenja uraditi. Odi u bilo koju firmu i reci \"povecat cu vam prodaju za 250% u narednih mjesec dana, a platit cete mi po ucinku\" i dobices posao. Naravno, isti ces isto tako brzo izgubiti jer neces ispuniti plan. Tako ce ti najvjerovatnije biti i kod Ece. Eco dobio \"dzaba marketinga\" i publiciteta, iskoristio te Muamere ko levata, sad cete musti k\'o kozu i onda bye bye!
Joj, ovaj prvi, krupni, mislim da se Haris zove, pa taj nema za kakve sve \'agencije\' nije radio. Kad ga nesto pitas, ne zna sastavit dvije suvisle recenice, ali zato suplju o projektima zna napamet izrecitovat. Ako on sad radi za Posao.ba, onda nema sta, jak im je kadar, cudo nevidjeno.
Menadzerski picopjevci
Cestitam Muamere
Banka..... bljak