Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ne zna: Ovaj ciko je iz socijaldemokrata (SPD, zapadnonjemacka stranka lijevog centra) presao u Ljevicu a Ljevica je bivsa KP istocne Njemacke
Da nas hoće neko usvojit
@spiridon.gopcevic toliko si dosadan i istrajan u svom cetnistvu i srpstvu da ti moram reci mrs vise u picku materinu i *** i tebe i rs.i boli me qrac za tvoje definicije i dokazivanja.tornjaj se na svoje entitetske porale i poducavaj istoriju *** ti materina cetnicka.
Gospodo kapitalisti, tražili ste a sada gledajte, kako se urušava kapitalizam kao kula od karata.
Ljudi moji pa nastancajte milijarde novcanica,podijelite drzavama i ljudima i bice nam svima dobro,nek se svakom gradjaninu na planeti uplati po 1 milion eura..to je samo ionako papir...nek ga prebace online bankingom,to je samo digitala i brojevi..a svim bankama dati printere nek samo stancaju novcanice i nek narodu daju...to bi ja uradio da sam predsjednik planete zemlje,svaki covjek na planeti bi dobio po 1 milion eura..eto tako
...jes' ti kad čuo za pojam "inflacija" ?
nisam komi nit me interesuje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo se moze reci Oskar zahuktava(SPD) predizbornu kampanju u ovoj godini ovakvim potezima da pridobije birace ,jer iz njegove stranke kandidat za Kancelara.
kako oni o tim parama i ekonomiji pričaju, isto kao da je to neko živo biće, a ne da ju je čovjek izmislio.. pa ako naljutimo ekonomiju, onda će nas sviju pojesti i neće niko ostat živ. Eto znači u najgorem slučaju bi trebala da svi ekonomski propadnu, tako da svaka firma se zatvori, prestane proizvodit hranu radi ekonomije, jer se ona naljutila.. i na kraju naravno svi umremmo, jer se ekonomija naljutila i nemamo sad šta jesti. Znači ekonomija nije zbog ljudi, nego je neka viša sila.
njima je ekonomija vjera..
Eh Q... što si ga koji Q... izmišljao,....
Želim puno uspjeha u tom ponoru. Mi ćemo se nekako snaći, od kako znamo za sebe snalazimo se. Vama kad je kriza odmah udarite po nekoj arapskoj državi bogatoj naftom,osiromašite ih za naftu a obogatite sa Uranijumom.
Stavio si jedan entitet u komentaru :)
Gdje ste u UN? Imate li pravo glasa? Ima li neka država u svijetu da vas priznaje kao državu? Bosna je preko 1000 godina stara država a Šumska je prolazna. Ne zanosi se sa Republika i sam znaš da je to malo melem na ranu i želju za nezavisnosti koju nikad nećete dobiti. Da znate da će vas neko priznati i da ćete biti priznati vi bi davno se odcijepili ali to ne postoji u D.sporazumu a negiranje sporazuma,negirate i svoje postojanje. Budi zadovoljan s tim što imaš kako stvari stoje to je maksimum koji ćete i dobiti, možete samo izgubiti i to što imate zato šššššššš
PRIKAŽI ODGOVORE (7)