Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sve više država razmišlja o tome da reaktivra Njemački ratni dug odnosno repatrijacije, koje su im većinski oprostile poslije II svjetskog rata pod pritiskom Amerike. Švabe hoće da Grčka radi ono što su oni izbjegli nakon 1945. godine i najviše zahvaljujući tome, pa između ostalog i Grčkom dobročinstvu, postala ono što sada jeste - bog i batina u Evropi. (Grčka je uz SSSR, Poljsku i bivšu Jugoslaviju pretrpila najviše štete od nacista). Naravno Grci su i sami krivi za situaciju u kojoj su se našli, ali ne toliko koliko hoće da ih prikažu liberalno kapitalističke krvopije predvođene Njemačkom. I da pripadnici Sirize su godinama oragnizovali ulične patrole i štilili emigrante pretežito muslimane od napada zlikovaca iz Zlatne zore i nije mi jasno zašto Bošnjaci toliko zaziru od ove ekipe.Oni su sušta suprotnost ovima koji su čak i kao dobrovoljci dolazili na sarajevsko ratište i pucali po nama - oni su prema njima na drugoj strani borbene linije..i zato podrška Ciprasu i Sirizi.
Izlaz Grcke iz Eurozone ne unaci i izlaz iz Europske Unije. Grcka nikada nije smjela dobiti Euro!
ne smije se dozvoliti izlazak grčke iz eurozone
http://www.neobux.com/?r=dino87 ko hoce i ima strpljena moze da zaradi na netu
ne kae se djaba propo ko grcka
nek odma ubace nas
Propast evrope je neizbjezna
Kakve veze ima EU sa Eurozonom? U Europi mogu propasti samo "kvazi-drzave" poput Hrvatske, Portugala i Grcke! Zasto se na krizu ne zale: - Njemacka - Austrija - Ceska - Poljska - Holandija - Belgija - Luksemburg - Danska - Svedska - Finska - Estonija - Latvija - Litvanija ??? Samo se zale nerazvijene i koruptivne zemlje. EU se mozda raspadne, ali ne citava. Treba samo iznacito neradne zemlje: Grcu, Kipar, Italiju, Spaniju, Portugal i Madjarsku! Svi u EU super zive, samo ne navedene neradne zemlje.
Ja bio dijete a to je bilo davno i mi govorili propo ko Grcka! Sad znam zasto!
Greenspan predviđa između ostalog: BiH će uskoro biti izbačena iz BAM zone. Ide u zonu sumraka, bez ikakve šanse povratka. Nananana...
Pa nek izadje iz Eurozone, pa sta? Da su pametni, davno bi izasli.
Upravo: sto su pametni, nisu izasli. Kad izdju: nek im je Bog na pomoci. Od inflacije nece imati sta jesti, jer ce Atena samo printati Drahmu za povrat duga. Sami pali - sami se ubili. Grcka je u histroriji bankrotirala vec 45 puta. Nije im ovo ni prvi a ni zadnji put.
isjerat govna!
Jos ce im bit krivi i srpski pevaci koji nisu placali za autorska prava za pjesme.
Šaltate vi nekoga drugog, i EU i USA su u krizi, ali ne zbog Grčke, nego je kapitalizam na koljenima.
Svijetu nije potreban vođa, čovječanstvu treba nova ideologija.