Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Merkel izgubi na izborima ode euro,niko ga ne spasi vise.
Eto ko ima tetku u americi najbolje vrijeme da posalje donaciju.
Problemi tamo, problemi vamo. Zali se ovdje, zali se ondje... Kad ces zivit? Najveci kapital u modernom dobu je spoznaja da ne moras radit to sto radis. Ne moras citat ove budalastine i trovat se negativizmom. Ako te interesuje vise o tome, ja sam napravio video na tu temu na iducem linku: http://bit.ly/2fVu80i
Euro papir a Dolar valuta sa pokrićem u zlatu.
A da se ne praviš previše pametan? Dolar je bio valuta sa pokrićem u zlatu...ali prije 50 godina možda! Ne laprdaj više i ne pravi se pametan.
@Dota Teško pada činjenica da su se pojedinci godinama bavili kriminalom i skupljali bezvrijedne papire koji nemaju pokriće. Iza američkog dolara postoji jaka državasa rezervama u zlatu bez obzira koliko je njegova vrijednost devalvirana štampanjem.
Vrijeme je da dignemo kredit u Unicredit banci... pa kad propadnu da ne moramo vracati :))
Euro je obični papir, dogovoreno platežno sredstvo bez pokrića, koje ti niko neće tražiti da vratiš.
Помаже Бог браћо четници! Није био геноцид!
@ZutiMacor NAROD PROKLET OD KOSOVSKE BITKE