Projekt vrijedan četiri miliona eura
0
Energoinvest uspješno završio posao u Makedoniji
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se novih djamija moze napraviti za ota 4 milijona?
Mersad:: Bravooo direktoreeeee... Enes: Šuti Pantiću !!
nije Halima nego Ahmed Razić i ekipa...sve cestitke i puno srece u budućnosti
Svaka čast ! Al slabo je ovo ... U stvari zanemarivo .. Al eto ... šta je tu je ! Ma ne možeš se oporavit od lopovčine SALKIĆ-a koji je prodao pogone u Mexicu. Poznajem lika koji je pobjego iz BiH sa vozilom od Energoinvesta. Sad kad bi vidjeli to vozilo rekli bi JAO ZVIJERI a ne 92! Ma ... tanki smo mi ... al eto ...
4 miliona eura? e na sta je spao i taj energoinvest. pa takve projekte na zapadu rade firme ispod 25 zaposlenih. energoinvest bi trebao da radi projekte vrijedne 100-500 miliona eura.
Ovo je garant projektovala Halima i ekipa, kao i onu u obrenovcu, svaka cast asistentice
500 000 MILIJARDI NEMOZE IZVADIT ENERGOINVEST A NE 4 BJEDNA MILIONA
Hvala Dzemo, sve je ovo iz tvog vakta.
i dalekovodi počeli da razvaljuju opet...burma,alžir i abd opet libija i na tronu opet TDS ENERGOINVEST
..uvijek gigant bio...