Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju poskupiti, kako će inače Džemo kupiti Burberry koošulju?
Normalno da nece privrednim subjektima se dizati cjena struje,pa zasto imamo bosansku sirotnju,njima ce se podici cjena sturje.
treba poskupiti svima potrošačima najmanje za 100% ne sam el.en. nego sve...selo veselo
A što bi dizali cijenu prave umjetnu inflaciju ruše drżavu itd itd
gledaj ovog uhljeba uvijek je tu dje su pare
Država treća u svijetu po hidropotencijalu a imamo najskuplju struju u odnosu na primanja! Hidroelektrane rade,ne zagađuju atmosferu i umjesto da se svi grijemo na struju u zimskim mjesecima po subvencioniranoj cijeni, gušimo se u smogu, a elektroprivreda bi još povećala cijene, lopovluk!!
Bajazit legalno ima 30 k mjesečno u kući, sin u telekomu, snaha u telekomu, on vječiti direktor. E moj narode...
Bajazit je sve upropastio..gdje gid umjesa prste sve propadne
ma dici barem 200% bolje ne zasluzujemo
Ma neće 30%...al jeno 25% sigurno hoće...
koe ovaj zacakljeni mrgud do bajazita?? ebote sve go seljacina se uliva u drzavni sektor!!! podrska za KONAKOVICA i NiP da ocisti kukolj!!
Lazu kao i obicno,danas ja potpisao ugovor gdje je manja tarifa poskupila 50%.
Zato hoće 2 puta po 16% !!
Bravo! E ovo su vijesti ^_^