Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNACI sve je pod naponom ,ZNACI nece biti obustave elektricne energijie iz ZNACI elektroprivrede bih ZNACI .
znaci da zavisi od znaci direktora znaci elektropriverede bih
Ta uzrečica je direktan dokaz nečije nepismenosti, a hrpa ih je na javnim funkcijama koji ne znaju spojit dvije riječi bez tog "ZNAČI"...
Zar nisu pumpe na jezeru Modrac potopljene, teroelektrana nema vode za rad, uskoro će kompletna biti izvan funkcije I neće se uključiti za barem 10 dana??? ... ja maloprije s brane a ti koga lazes i zašto? ... zašto odgovorni nisu na vrijeme osigurali pumpe, imali su barem cijela 2 dana za pripremu?
Hidrokapaciteti rade punom parom, a TE Kakanj ima dovoljno snage da pokrije nedostatak barem jedan period. Osim toga, pumpe nisu jos uvijek potopljene. Barem to nisu bile prije jedno 60ak minuta.
Dovoljno je imati dvije čitave ćelije u mozgu pa da znaš da se voako nešto desi u Americi strujna mreža bi imala problema ali ovo je Bosna, dišo kaže to je amin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stabilan ko i ja
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
a zasto onda citava alipasina ulica i druge nemaju nocnu rasvjetu?
nego... bez zajeb.je sta rade kada te hidroelektrane rade i vise od punog kapaciteta, da se tako izrazim.. to jest proizvode struje u p.m puno...gase ih jel il sta? laik sam sto se toga tice pa ak neko zna...jos jednostavnije ..sta je sa viskom?
znaci da znaci
Skloni ovog uhljupa (idiota) . Dabogda ga misijom spermom lijecili !
Vidio sam ga u haustoru kako se ljubi sa Trhuljem;)
Jesi ruzan!!!!!!!! glavonja vidi ti usta ko da si pojeo bačvu mušmulja. Ljepša je glava mog kurca od tvoje.
Skandalozna izjava Nermina Niksica!!! Na pitanje novinara TVE1 da prokomentarise ovo haoticno stanje izazvano poplavama Niksic je odgovorio: ""Istina stete su ogromne, ali nije to sve tako crno ima tu i pozitivnog" iznenadjeni novinar je upitao sta konkretno misli Niksic je nastavio: "" Mnogo je ostecenih puteva i oni se moraju sanirati, sto je dobar signal za preduzece Autoceste da ce imati dovoljno posla i da ce mozda biti u mogucnosti da jos zaposle ljudi""" Novinar: premijeru ko ce to sve da placa?? Niksic:" Drzava, vlada FBiH moraju traziti kredite da se ceste i druge drzavne stvari saniraju, znaci mi cemo da dizemo kredite za to" Novinar:" A sta je sa privatnom imovinom, kucama isl.?? Niksic: "" Na zalost vlada ne moze nista uciniti za privatna lica, jedino sto mozemo je da im pomognemo oko odabira kompanija za izgradnju objekata, za nabavku materijala isl. A kad vec spominjem materijal, da kazem da je u ovoj nesreci i to dobro, da firme koje se bave proizvodnjom gradjevinskog materijala, sada mogu dobro poslovati i to je jos jedna dobra vjest za sve nas a i njih"" Izjavio je ko drugi do Niksic!!!!
koji idiot
i ovog grabovicu nabijem na ku.racc..
Sve muslimani direktori; Elvedin Grabovica direktor Elektroprivrede BiH, Izet Džananović direktor Termeoelektrane Tuzla???
Ne znas ti ni sta je elektroenergetski sistem, a kamo li da li je on stabilan. Zlagundžijin potrčko, znači priča u prazno kao i zlagundžija.
dPs/dt >0 sistem stabilan
@ dunja,sta si ti po profesiji iskreno me zanima da li mozda elektrotehnicar energeticar ili masinac energeticar,cisto me zanima posto se razumijes pravo ili mozda neki ekonomiČAR
Kakva si ti lopina prof'sore!! :D