Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga vi folirate. Pogledajte malo forume pa će te vidjeti koliko ljusi ste prevarili sa cijenama.
"Prosetaj, kupi, ustedi" te 3 rijeci ne idu zajedno. Ili samo prosetaj nemoj kupovati pa ces ustedjeti ili prosetaj i kupi, hahaha.
Iako mi je mrsko hodati, pa skoro sve kupujem na ebay-u, moram reći da je ovo odlična ideja. Na samom početku sam se registrovao na ekupon.ba, međutim kad sam pročita rečenicu u smislu: " Za sigurnost plaćanja garantuje pikpay ili sl." rečenica sročena kao da se u najmanju ruku radi o Deutsche Bundesbank, a ne nečemu što izgleda ovako: pikpay.ba. Od tog ternutka svi koji su kupili kupon uštedili su 50%, a ja sam uštedio 100% jer nisam kupio ništa, ali eto živim i dalje bez svih tih stvari. Ali eto možda sad nekad i poslujemo.
i ja mislim da je taj pikbay.ba krajnje sumnjiv
ne znam kako može biti lakše da prošetaš i da se gužvaš.. ako ne možeš na poslu možeš od kuće naručit :D
online kupovina postaje offline kupovina.... wtf?
pa i dalje imas online uslugu,cemu pljuvanje ? ljudi prosiruju poslovanje,sto znaci da napreduju i svaka im cast,puno ponuda koje inace ne bi ni pogledao zbog cijene,kada snize 50-60 % postanu dostupne i interesantne,kao sada raftinzi,nocenja,ljetovanja,...