biznis
0

eKupon ponudio novu uslugu u grupnoj kupovini u BiH - "Prošetaj, kupi i uštedi"

Klix.ba
U nizu noviteta portal ekupon.ba donosi još jedan novitet na tržište grupne kupovine koji olakšava kupovinu korisnicima, a partnerima nudi dodatnu promociju.

eKupon.ba proširuje svoju uslugu. Naime, ovaj popularni portal pokrenuo je danas svoje novo prodajno mjestu u tržnom centru BBI u Sarajevu.

Prvi august je datum kada grupna kupovina postaje dostupna i onim korisnicima kojima posao ili svakodneve obaveze nisu vezane uz internet. Prodajno-informativno mjesto sa sloganom "Prošetaj, kupi i uštedi", gdje će svi korisnici imati mogućnost, pored do sada uobičajnog načina kupovine na web stranici ekupon.ba, da obave kupovinu direktno gotovinom, odmah dobiju svoj ekupon isprintan i dođu do raznovrsnih informacija o ponudama i uštedama od 50-90 posto.

Na jednom od najprometnijih mjesta u Sarajevu korisnici će moći kupiti kupone, te na još lakši način ostvariti popuste od 50-90 posto na proizvode, usluge, putovanja ili obroke u najpopularnijim restoranima. Pored lakše kupovine i dolaska do željnog kupona, tu su i novosti i velike pogodnosti za poslovne partnere.

Nakon nedavog ostvarivanja saradnje sa OBN televozijom, te osiguravnja dodatnog medijskog prostora za svoje partnere, prodajno mjesto u BBI centru je još jedan u nizu poteza u cilju poboljšavanja svoje usluge i marketing promocije.

Sve ponude eKupona biti će prezentirane i na novom prodajnom mjestu putem velikog ekrana postavljenog samo za te prilike, kao i od strane ljubaznog osoblja koje će biti na raspolaganju svojim korisnicima 10 sati dnevno, od 10 do 20 sati svakim radnim danom i vikendom.

U kombinaciji sa kategorizacijom ponuda, sa opcijom "Kupi i koristi odmah" , te multiponudama, ovo je idealana prilika da korisnik na najlakši mogući način dođe do željene ponude, što partnerima donosi više novih klijenata, te na direktan način utiče na poboljšanje poslovanja.

Iz eKupona poručuju da je ovo samo jedan u nizu poteza u cilju podizanja nivoa grupne kupovine u BiH, te ovim putem pozivaju sve partnere i korisnike da posjete novo prodajno mjesto u prizemlju BBI centra i uvjere se u snagu grupne kupovine.

Više detalja o ponudama možete naći, pored novog prodajnog mjesta i na ekupon.ba, kao i na Facebook stranici.