Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ares.kane ogranicen si ko balkon..... nigdje na planeti sem u afganistanu i sarajevu ne postoji stav gdje vecina mrzi strance. propalico ogranicena, jbo te tito u ta krezava usta :D
STRUJA ĆE POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
E,MOJ TI MI TI NEMAMO ŠTA ULOŽITI MI SMO ULOŽILI ŽIVOTE,ZDRAVLJE,ŽIVCE,MLADOST JEDINO ŠTO MOŽEMO ULOŽITI TO JE NOVAC OD PROIZVODNJE APAURINA,,,,JER SE TO KOD NAS NAJVIŠE ULAŽE U NAŠE UTROBE
ps: CRO is fat and ugly :-)
jos jedan stranac koji dolazi da mlati DNEVNICE posjetama i trebljenjem prazne slame
go fak jorself
MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.MOJA MAMA JE K.U.R.V.A.
to je zbog hrvatskoga stolnog grama mostara, jel tako CRO mutavi stvore?