Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebeš devizne rezerve bitni su nacionalni interesi, zastupljenost i ti fazoni...........
Ma jebeš devizne rezerve bitni su nacionalni interesi, zastupljenost i ti fazoni...........
hoce da kaze sacekaj dok bude euro dolar 1,2 pa onda mjenjaj dolare u eure, pa kad ponovo ojaca euro mijenjaj u dolare. A meni je svejedno ova moja cvaja u dzepu je i dalje cvaja i ne moze rasti hahaha moze samo otici hehe
Izgleda da Vladušić vidi buducnost cim zna koliko i na koji nacin ce se mijenjati kurs euro / dolar. I to od covjeka koji je profesor i vice guverner centralne banke. Mogao je naci vremena da pogleda koliki je vanjski javni i privatni dug SAD prije nego sto je poceo pricati o oporavku preko bare. Da nije jadno bilo bi smijesno. Pozdrav domovini!
Nista nisam skonto sta je pisac htjeo reci. Ali nista. Povlacenja, razvlacenja, dolar, euro, marka, raste, pada, ima, nema. Sto bi reko Ajnstajn, ako to ne znas jednostavno objasniti onda to ne razumijes dovoljno dobro.
@medo jest sada jak, za mjesec-dva nece biti
jestel vi skontali ko je ubica. Ustvari mjenjao je boje. @hamza iako je pao ,euro je jos uvjek jak. mislim da ne treba nista kupovati.
mislis valjda dok je dolar slab kupiti dolar pa ga prodati kasnije kada mu naraste vrijednost. i usput se raspitati koliku proviziju uzima banka prilikom konverzije.