Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRZI VOZ,SARAJEVO ZAGREB IDE 70km na sat,a vec u Sloveniji i Italiji gaze 140km na sat.DUPLO.....NASA ZELJEZNICA JE JOS U DEVETNAESTOM VIJEKU.....DAVNO CE NA ZELENU STATI GRANU.....A DOK UVEDU OVE TALGO VOZOVE.....MNOGO CE VODE PROTECI KROZ PODLUGOVE.....
Talgo hahahahahahahaahahahaahah Talgo hahahahahahahhaahahhhahahahaahah Cuj opet Talgo hahahahahahahahaahahah Talgooooooo hahahahahahahahahh Nek budala vjeruje.....
Je*emo vam mame, dajte uvedite vise ove vozove, sta se imamo patiti u onim smrdljivim sporonjama do Mostara, ili Zagreba, ili Beograda, itd.
ovo se zove pusto tursko. talgo vozovi u rajlovcu stoje preko godinu dana. gdje je nestao onaj koncarev intercity? s druge strane, onih nekoliko madjara trci posljednji krug... zeljeznice su slika i prilika drzave.
o talgu se pričalo, 2007. godine o talgu se priča 2011 godine o talgu će se pričati 2017 godine.