Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte je vise dizati ko Boga vas molim :-)
kakva god bila cijena, ja sipam cenera ili cvaju do vrha .
Hifi je i gazdi doticne je trebala VJECNOST da snizi cijene goriva a samo u razmaku od par sati da DIGNE cijene na 1,96 KM ...ja gladnijeg "gazde" odavno nisam vidio !!!!!!!!! Jado neces nista ponijeti sa sobom !!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. Jos ona nazovi "nagradna igra" radnici uredno NE daju kupone samo ako ih napomenes!!!!! Po "pravilu" ako potrosis 20 KM DUZNI su ti dati kupon ... ja npr. natocim za 50 KM i ako ga napomenem da mi jedan kupon jar kako kaze "NECE TI VAZITI AKO JA DAM DVA KUPONA " .... a o kutiji gdje se ubacuju kuponi...to je posebna prica sva razvaljena isuplja sa svih strana !!!!!!!!!! Mjesto radnje pumpa na Bistriku....
Brate kad trebaju pojeftiniti gorivo na sva zvona zvone, (Prvenstveno mislim na fcb profil od hife gdje se fale po 15 dana kao su pojeftinili 5 feninga. A kad je povecati cijenu nista se ne prica vec samo dizi kolko moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JE SUIS ŠEMSA