Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakako smo svima naucili davati guzice pa ne bi bilo postenoi da ovaj put damo samo hrvatima
i ne trebamo im uopste davati olaksice, ubise nah njihovi lobiji, poserem im se i na janu, faks, žuju, sokove, supe, kekse itd.... zatrpali nam trziste pa ni ovo malo nase robe sto valja im ne moze konkurisati zbog preniskih cijena, pa nema smisla da su njihovi proizvodi kod nas jeftiniji nego u matici hrvatskoj....
Pa BiH-a ima najvise potencijala za izvoz kvalitetnih prehrabenih proizvoda, nazalost finansije, ekonomiju, trziste, trgovinu, itd, sva kljucna mjesta drze genocidasi srbi, zato sve u BiH-i stagnira. Znaci da genocidasi srbi drze ne samo piliticki BiH-u u saci diktature nego i ekonimoji, finansiji, i svim ostalim infrastrukturama koje su temelj jedne drzave. BIH-a uvozi prehrambene proizvide i vodu iz drzava koje su joj ko prvo neprijateljski nastrojene , BiH- a vise uvozi nego izvozi, za to su postavljeni na kljucna mjesta rusitelji BiH- e.!!!!!!!