Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda propali odmah sad, fašiste i naciste jedne maloumne. Kada tad ćemo vam vratiti, za sve ono što ste nam učinili. Vratit ćemo vam i za raspad naše Jugoslavije (koja je bila najljepša zemlja na svijetu) i koju ste uništili iz ljubomore i zavisti. Smrt fašizmu-sloboda narodu, drugovi i drugarice moje.
Nobelova nagrada za mir je jednaka otisku koji ja napravim na toalet papiru svaki dan u WCu. Od kad je Bush bio kandidat da je dobije i od kad je Obama dobio istu na osnovu šuplje priče i praznih obećanja od kojih nije bilo ništa ova institucija je totalno devalvirala i uništila svoju vrijednost tako da ova zadnja smijurija od davanja nagrade za mir skupu država (od kojih neke su upletene u desetine sukoba direktno ili indirektno i koje promoviraju i praktikuju nasilje širom svijeta) nije ništa novo niti iznenađujuće i to je jedan od zadnjih eksera u kovčeg bilo kakvog kredibiliteta nobelove nagrade za mir (namjerno napisano malim slovom).
vidim ja da si ti fin jedan decko samo si jos uvijek pod utjecajem veliko-srpske propagande. drzi se ti te svoje europske kompanije i budi sretan da vas nisu protjerali u majku rusiju (mislim na NATO). to sto si ti cuo ili citao od svojih predaka i nije bas sve istina. ako bolje i pazljivije procitas o tokovima historije (istorije) na ovim nasim prostorima vidjet ces da srbi nisu jedini narod na ovim prostorima i da ne mogu imati ekskluzivitet niti na jednu republiku u bivsoj jugoslaviji osim na republiku srbiju. to sto vi mislite da se vi pitate na ovim prostorima je davno prosla stvar i zavrena je bombardovanjem rs 1995 i srbije 1999. konacno je slomljena srpska hegemonisticka politika jednom zauvijek i bolje bi vam bilo da se okrenete europi i europskim veijednostima umjesto da guslate o kosovu i turcima. uostalom, vladajuci srbijom tokom 500 godina, turci da su htjeli, mogli su vas 10 puta istrjebiti i poturciti. vrijeme je da se konacno dozovete i skontate da niste jedini na balk
@ realista Ti pogresno postavljas stvari, nisi ti Srbin nego Vlah ciji su predci doselili u Bosnu bas zahvaljujuci Turcima, da imaju kmetova i hamala. Takodje su vas koristili u vojsci protiv Bosne, npr protiv Zmaja od Bosne. Tako da ste vi posrbljeni vlasi sluzili okupatoru.
Bravo Kefir ! To je slika danasnje Evrope,jer ja radim za Evropske kompanije od kako sam protjeran iz BiH -Sarajeva-zbog moje nacionalne pripadnosti.
Preduvjeti su svi stvoreni za pocetak rata,htjeli priznati ili ne,istina je da je u Europi velika nezaposlenost,cijene stalno rastu - svega pocev od stanovanja, hrane, kucnih potrebstina,goriva i energenata pogotovo.Ljudi se otpustaju iz firmi,firme se zatvaraju propadaju ili se sele tamo gdje je rentabilnije za rad.Nacizam je u porastu svakako, kojeg mozemo podijelite na vise pravaca.Jedan prema strancima generalno,dva prema Marakoncima Turcima , Poljacima,Bugarima i Rumunima posebno .tri prema Islamu ekstremno,bilo sto ima predznak islama pokusava se omalovazati,mrziti,sprijeciti, provocirati itd.Ovaj covjek nije daleko od istine uostalom slika Europe je skoro identicna onoj iz 1933 po onom sto sam ucio iz knjiga ako se pazljivo prati situacija.Samo nacionalizam treba naci vodju i rock and roll moze poceti.
Evo da vam pomognem-vama Bosnjacima koji ste komentirali moje komentare: Recimo ja sam Bosnjak,a vi ste Srbi uslovno receno. Ja sam prisao Turcima kao okupatoru moje domovine,uzeo njegovu vjeru,obicaje,kulturu,a sve svoje pretke obrukao.Bio Turski dousnik protiv Srba itd.Otisli Turci-dosli Austrijanci,ja se odmah priklonio njima i bio njihov saveznik u borbi protiv Srba koji su uvijek bili cvrsti u odbrani svog imena i otadzbine. I tako redom-isto sa Pavelicem,isto sa Titom do jucesnjeg dana isto sa Amerikom-ja ulizica ponizeni ,srbomrzac itd. Sta bi vi meni uradili kada se zakuva rat ?,ja slabo naoruzan a vi jaki-nema jos Amera,Arapa da mi pomognu. ODGOVORITE ALI POSTENO !
Ukinuli internet. To bi ih najviše poggodilo pošto samo trabunjaju a gube ratove. Od kosovske bitke do NATO bombing.
100% u pravu. Aferim.
haj ba malo pogledaj kakav pornic pa ga fisni o ekran i obrisi o zavjesu...ako ti baba dozvoli
Bosnjaci ! Hajte malo obrnite situaciju.Pretpostavite uslovno da ste vi Srbi,a da su Srbi \'\'bosnjaci\'\'. ! Sta bi vi njima radili -u proslom,pretproslom i buducem ratu?
realista sto to nikad ne izadje cifra koliko je vasih stradalo u ratu? i od toga koliko civila a koliko vojnog osoblja...a jes da ja vasim ciframa nikad i ne bi vjerovao...propagandi ste ucili i slavnog GEBLESA
pitas otkud mrznja? jel se to ti zajebavas ili ozbiljno?
Samo da NATO ne propadne, j...s europu
Mene samo zanima -ko \'\'bosnjacima\'\' natopi glavu tolikom Srbomrznjom i zasto.Nije ta Srbomrznja nastala zbog zrtava u gradjanskom ratu, jer je zrtava bilo na sve strane.Ta Srbomrznja je bila prije gradjanskog rata,mozda i jaca no danas -ne mozda ,vec sigurno ,jer sam je ja osjetio i zato sam napustao svoju pradjedovsku grudu. Ma dobro-na to ni Andric nije mogao naci odgovor,samo je konstatovao kao i ja danas. Mozda Turska,mozda zavidnost Srbima sto se nisu poturcili, ko ce ti ga znati-tesko je to i odgonetnuti.
I ne zasluzujete nista bolje.
Cuj lava sto trlja ruke :) pa vi niste u evrozoni znaci vama ni u djep ni iz djepa. i onako ste ekonomski vise ovisni od USA nego od evrope, iz EZ ste samo uzimali i prihvatali one ugovore koji su vama odgovarali.