Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gras i red vožnje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah...i opet hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...i unedogled hahahahahahahahahahahahahaha...
Vaš autobus - inače donacija iz Turske - još uvijek nije isporučen. Zdravije je ići pješice. Vaši BH Telecom (hvala na plaćanju tarife sa SMS) i Gras (hvala što redovno plaćate usluge koje mi redovno ne dajemo).
ovi USSD kodovi nisu SMSovi, ako si na pretplati recimo ukucas *110# i dobijes stanje racuna u tom momentu
a bolnice su pune novo tehnologije, pa gdje vi zivite tako razmazeni...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A koja glupost, brate! Treba ljudima, naročito turistima, zakomplikovati sa nekim USSD kodovima, ili aplikacijama? 100 puta su bolji oni terminali na kojima piše za koliko stiže tramvaj na stanicu... Osim ako naša divljač to ne pokida sve?!? Ma, kad razmislim, pokidat će, jašta će. Ma znaš šta, je*o nas, treba nam ukinuti i prevoz i tajmere za vožnju.
vratite nam kombi za Mahmutovac bando nafixana ljudi ginu u voduuuuu
"vozac za Nahorevo je u kafani, propustit ce iducu voznju" GRAS
Ovo uopće ne utiče na sređivanje voznog reda. Samo da znaš koliko će kasniti kao da je bitno kad već kasni.
Ne znam koliko sve ovo ima smisla ? Odgovor na upit ce uglavnom biti: " Nidje ga na mapi "
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Mora li to biti urađeno u autobusu? Malo bi kršilo javni moral.
Ovo je sve djelo Trisusa, bogova naših. Jer Allah-Isus najbolje zna, on je gospodar i kreator našeg svemira. On je poslao Isusa Nazarećanina Palestincima. Jedino Isusek, beba-duh, djeluje samostalno iz razloga toga što svojom dječijom dobrotom i naivnošću može pomoći svjetskom pučanstvu. Iz svojih letećih kolica izbacuje magični prah. I time oblikuje ova čuda. Čuda BH Telecoma. Samo se Isuseku zahvalimo.
Isusek je podario pamet ljudima u Telecomu. SVAKA ČAST!
e, pa super...čestitke..
jbt pa to je vec stara tehnologija. ja sto gatljamo brzinom puza ka buducnosti. cestitke na unaprjeđenju zivota.