Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci premjestiti gl grad u mostar, citaj: sagraditi im objekte administracije za 3entitet, i onda im i jos cestu napraviti da mogu brze do hrv....how yes no
To samo spajaj i cjepaj. Turkmenistan neka se spoji sa Albanijom.
Ima tamo prometa, ma ja.....a to sto dok dođeš od Sarajeva do Zenice ili Tuzle, kuda je velikiii promet možeš poginuti zbog ceste-to nema veze.........TIPIČNO
Vidi slike i meraka... Joooj...
TO !!! Još samo aerodrom malo uljepšajte i uvedite više linija. A ako Sarajlije u slučaju magle žele putovati avionom, mogu preko Mostara.
Sarajlije s minusima, nisam vam ja kriv za maglu. Doduše pustim u Sarajevu koji vjetar, najradije u prepunom autobusu, ali to je sve ispod zakonom određenog maksimuma. Osim toga, vjetar je bezbojan.
Dragi novinari, u naslovu pise da se brza cesta pocinje graditi iduce godine, a odmah ispod pise da je ministar rekao da je za iducu godinu planirana izrada projekta. Dalek je put od poceti raditi projekat i poceti graditi.
Ma ja, autoput od Mostara do Hrvatske, a sada i brza cesta od Mostara i Hrvatske, a dionica Zenica - Doboj, kao ubjedljivo najprometnija i najnesigurnija može čekati još deceniju. Sramota koliko nepravde.
Pa tko je krvi sto ti iz Zenicko Dobojske Zupanije kradu novac u svoj dzep pa nema dovoljno novca za dalje izgradnju autoceste
stavite ogranicenje 110 km/h na dionici jablanica (most begica i begovica) pa do zadnjeg tunela kod hidroelektrane (kako god da se zvala). tu svakako svi voze tom brzinom.