Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stavite oglas u njemackim medijima - uz napomenu da se priznaju i njemacke diplome ahahahhahahahahah
Hahaha.. 120 radnika, a nekad par hiljada!
ne moze preko noci lave
Zapošaljava radnike koji već rade tu, 70% firme imaju preko 3 godine radnog iskustva u istoj i nemaju stalnog ugovora, kao nagradu bivaju otpušani na biro poslije 3 godine. Ne uplaćuju doprinose, zapošljava se rodbina, braća, sestre. Koeficijente dijele ko se više uvuće, a ne ko zasluzuje. Firma i tehnologija koja posjeduje u trenutnoj situaciji, gdje se svi naoružavaju, bi trebala imati najmanje 1000 zaposleni..
Nek ode portal klix Pa vidi da su samo rodbinske veze u tom bratstvu, moj brat nije mogao dobiti posao nego dobije neko ko uopšte srednje škole nema. Ali doći će božija pravda.
Kad se samo sjetim FK Bratstva..Stadion nam bio odmah iznad danasnjeg ADK.. Sta je se samo treninga odradilo 🥰 Nadam se da ce opet zazivjet kombinat Bratstvo kao nekad ,a razvija se 💪
Nikad vise bratstva...umrlo je jos kad ste otvorili logor za hrvate na stadion...
Zapošljava li se šta u šumskoj ili i dalje podržavaju dodika do konacnog siromastva?
kako do konačnog, pa oni su već siromašni samo još nisu skontali, neka da će Dodik para kad zatreba hahahhaha.
Samo naprijed ❤️
Čuj gigant 120 radnika e svašta pa ima firmi i to tekstilni koji su giganti sa 300 do 500 radnika.
Bratstvo je bilo gigant kada si ti cuvao ovce..