Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U Tursku najviše izvozimo suncokretovo ulje, a uvozimo željezničke lokomotive." Nema logike? Ima logike, ali nema Sulje da postavi prugu.
@T84 Kad 🐎 jebe srpkinju dobiješ vlaha. Kad🐖 jebe srpkinju dobiješ vlaha. Kad🐐 jebe srpkinju dobiješ vlaha. Kad TURČIN jebe srpkinju dobiješ srbina.
BIZNIS BiH povećala izvoz svojih proizvoda i smanjila deficit ..... Pišu: Jacob i Wilhelm Grimm
Izvještava: Hans Christian Andersen...
Pa jebene sibice uvozimo, vodu, namjestaj, voce, povrce strasno koliki potencijal imamo, ali uhljebi vise vole da se uvozi radi PDV.
Nek su dobre trebe u institucijama...to je važno...ostalo će biti AKO BOG DA...
"uvozimo željezničke lokomotive" Sve rečeno.
IAko inflacije zvanično nema , u republici Srpskoj poskupljuje svinjsko meso, a u Bosnistanu NE ! http://www.avaz.ba/clanak/248063/sok-u-republici-srpskoj-poskupljuje-svinjsko-meso
Dodik otkrio krivca financijskog kraha Srpske: DOLAR ! Šta reči na to ? Mile oslobodi više KM eura i vezuj ga za korpu stabilnih valuta: rublja i srbijanski dinar ! Osim ako ti ta korpa ne djeluje totalne šuplja !!! Buahahahahhahahahahhahah.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/35276/krivi_su_dolari_privreda_u_rs_a_dozivjela_je_krah_zbog_jachanja_kursa_dolara.html
Kako glupan kao ti to može razumjeti? Marka je vezana za evro. Evro se štampa bilionima, a marka samo kada se neka novčanica pocjepa. Kurs prema evru uvijek isti, oni štampaju, mi ne. Pametnom jasno.
ma niiiije ... najznacajniji trgovinski partner je turska i sultan erdogan !!! Fuj kako samo obmanjujete nas bošnjaaaake, bojkot klixa !!!
RAdi silnih dobitaka u trgovini a naročito sa EU, BiH se ZADUŽUJE po jedan miliončić SEDMIČNO !! PAmetnom dosta. Ali nije to ništa u odnosu na Bolji Entitet. On se zadužuje po stopi od milionče DNEVNO !! Zato i jest bolji. HAJD ŽIVJELI, i glasali za ovakav napredak . OPET, AKO BOGDA ! :)
Izvinite što se ja ne ufuravam pogotovo ne lako, nego udaram ciframa. TO mi je od nicka ! :9
rezultat rada, rezultat izabranih, nije dovoljno al opet svaka cast!!
Kakvog rada, ovo je rezultat lopovluka i bezvlašća.
@NinoBelovSRB stipu to, neg ceras li bajc prema jadranu? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad se pogleda sta izvozimo jasno se vidi na kojem smo nivou, izvozimo primarne sirovine, a onda od istih zemalja uvozimo gotove proizvode od nasih sirovina
Amila dobra si ko ljeb
Joj kakve kokare rade u VTK, kako bi ja to karo redom, svaki dan u drugoj kancelariji. Komplimenti za Amilu, kako se dobro osunčala.
@enter2 meni dosta Amila
Aferim Bakire majstore.