Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...vrijeme potrebno za registraciju imovine u BiH skraćeno na 33 dana...\" to u idealnom slucaju, ako imas sve papire spremne i znas tacno birokratsku proceduru. u protivnom nemas sanse - sto ce reci vecina ljudi se pegla po godinu.
@Bolji deo Ja sam skinio opanke i vunene priglavke juce, obuko suknenu vestu malo uscuhlu i odma u banku od Mile, velim ja ocu da kupim 300 iljada ovaca, kad on meni, u redu je gospodine, koliko zelite novca !
Kada bi se posmatrala R.S bila bi sigurno ispred Makedonije,a ovako kad te stave zajedno sa Bosnjackom tursijom moras dijeliti zadnje mjesto u Evropi sa Siptarima.
šesti
Brate nigde na svetu nije lakše nego u boljem delu. Svako ko ima odelo i kravatu može potpisati predugovor za izgradnju autobana.
krivi su komunisti za to, stara burokratija ostala, ne moze covijek nista uraditi u BiH a da neki proto komunist ne pokusa izkontrolirati, jer mu je krivo sto je propao ko titanik
treći PS: zabrino sam se necu moć spavat
Ovaj porazan podatak treba da nas brine (i to sve nas, jer se ovo odnosi na cijeli teritorij od Capljine i Trebinja, Zvornika i Tuzle, Kuptesa i Glamoca do Banjaluke i Bihaca), a ne sta su rekli Dragan, Bakir i Milorad o narodu jednom, drugom i trecem. Kad bi se svako pleme odreklo svojih korumpiranih kriminalnih poglavica koji nam, pricama o nacionalnim pitanjima bacaju prasinu u oci dok oni \'rjesavaju\' svoja luxuzna( jer egzistencijalna su davno preko nasih ledja \'sredili\'), mozda bi u ovoj zemlji i moglo biti nekog ekonomskog progresa i mozda bismo lakse podnosili jedni druge.
prvi