Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi sponzorisu, moze im se narod placa! Kad sam prikljucio moja tv niko mi ugovor pomenuo nije, kad sam poslije pola godine odjavio trazili mi 150 KM zbog prekidanja ugovora! Lopovluk!!!
znači Bad Company kupuje lopte :)
Haj iskreno jel vam placena ova vijest?
BH TELEKOM = LOPOVI
Je li ovo Delač prešao u BH TELEKOM:)
Velike korporacije sponzoriraju privlache siromasne potroshache koji postaju jos siromasniji a nimalo sretniji nakon kupovanja razno raznih usluga. Bosno baci kapitalisticka govna okreni se sebi ima dovoljno zemlje I vode za sve.
napravite ponudu kao u njemackoj 50 maraka mjesecno platis,telefoniras neograniceno u sve mreze u drzavi i mobilne i fixne,imas neograniceni najbrzi LTE mobilni internet,neograniceni sms u sve mreze u drzavi,neograniceni mms u drzavi...et..a do tad adio od mene
vala moja tv je najbolja ponuda od svih operatera u regiji. googlaj koliko je sranje max tv u hrv
mislim da bi Bošnjaci to zloupotrebljavali na neviđene načine - 24/7 pozivi rodbini u Švecku, sa tog broja bi pokrenuli telemarkeing itd. :D