Zbog elementarne nepogode
0
BH Telecom aktivirao uslugu ''SOS kredit''
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nije korisnik barem godinu dana hebat ga nek se smrzne. Ko im smislja ove marketinske poteze fakat je hajvan zestoki.
pa nista ne poklanjaju.....nego bas kako neko rece...muzu! LOPOVI! gori su od ratnih profitera!na tudjoj nevolji zaradjuju!....LOPOVI!
koji lopovi.
.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Pa pređite na m:tel, ljudi su jeftiniji do 40% i imaju bezbroj usluga. A ovi naši sa sloganom idemo prvi stvarno su smiješni.
hehehe,sta im nece pasti na pamet da vrate ljude na svoju mrezu,popu..sili...su ove godine i sad ce dati sve da se vrate,e nemoze bagro htijeli ste da uzimate milijone svake godine i mislili narod glup e sad dajete kredit lafo ccc,koja glupost,,lopovi sve ja sam davno poderao njihovu karticu..pozz
@Samo kod nas... pa idi u ostale zemlje sta cekas fataj se noge + dobices ipad (to nije mobitel ljakse)
@Samo kod nas... pa idi u ostale zemlje sta cekas fataj se noge + dobices ipad (to nije mobitel ljakse)
crkoh : pa crkni levatu imas internet sto ovako nesto nisu izbacili eronet ili m-tel a ti @lihvbari sta mozda trebaju ovi iz telecoma ici od kuce do kuce i govoriti da su pustili novu opciju. svi sve hocete na gotovo fuj
CAK 63 KOMENTARA ZA 2 MARKE CCC
Apelujem na MMF i World Bank da nasim politicarima ne odobre niti ijedan kredit niti reprogramiranje dugova dok se ne privatizuju preostala dva telekom operatera i sve tri elektroprivrede. Da konacno i obican narod ovdje malo prodise, a sve je to svakako u skladu sa slobodnom trzisnom ekonomijom.
@samo kod nas, otidji na www.verizon.com pa ces vidjeti sta dobijes sve u flat mobile paketima za 60$ i 80$ mjesecno. Ovaj nas Telecom je seljacki i de facto i de jure!
Dakle,ljudski živoz za BHTelecomsku zvijer vrijedi samo 2 marke. OVO JE STVARNO DNO DNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dam ti, vratis mi ..hahah
Odlicna akcija, moci ce ovi zatrpani Nevesinjci sada buditi Dodika vas cijelu noc.
KAKO SE SAMO SPRDAJU SA NARODOM DA TO NIJE HUMANO,,,,
Šta dva mjeseca SOS akcija!!?? Zar će toliko padati snijeg!? Ko im radi prognozu!!?? Jel to Sanela S prešla u marketing odjel?