Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bh gas se danima protivi prelasku na turski tok, i sad oni kao traze da se istrazi sto se vec u januaru nije preslo.. kakvi su to diletanti...
sta su napravili od Energoinvesta majko draga od Brnkovica do ove.
Kakva GOVNARA!!!
Gdje se gura mali uhljeb Salkić. Vidiš da si ti i "tvoj BHgas" beznačajni odnosno predstavljate trošak korisnicima gasa. Uhljebi, okačite BH u naziv i to je dovoljno da živite na tuđi račun. Dosta je vas i vašeg "para-patriotizma" Vratite novce od Srbije i Madžarske (1.600.000 dolara), pa da vas utulimo za sva vremena.
Nije slijepa nego je Šošonka. Poslušajte joj priču.
Allahu dragi, pa je li ovo MOGUĆE !!! Nakon Enegoinvestovog EMERIKA BLUMA, DRAGUTINA KOSOVCA, ovakav LIK !!!
Po fotografiji vidi se da je gospođa inteligentna osoba.
Gledaj Seljankuri njuske molim te lijepo
SANDZAKLIJKA VAM KROJI GACE ... KO VAS Hebe ;; neka i treba da vas Hara
Gospodjo, vratite konju glavu! Hvala
A da i ti razmisliš o istom?
Da nam je još jednu Biseru iz SDA naći pa da halvu pečemo
Gledah danas malo ovu rospiju. Bas onako bahata nakva. Jel iz SDA, to je nekako simptomaticno postalo, ta bahatost? Mislio sam da ce tuci novinare i poslat ih u neku stvar.
Šćepina slika i prilika, stara fundra iskompleksirana, plata 5 tisuća, svi direktorski benefiti, Audi i vozač pod guzicom, radi samo šta šćepo naredi, libo je ra.ku.
Hahahahahah
Da je jeftinije vi biste smanjili cijenu gasa građanima, ovako će monopol pobijediti i vi ćete i dalje pljačkati narod.
mnogi postavljeni na rukovodne pozicije su tu upravo zato što im je mozak ko (plastični) kliker
Zaboravila da je potpisala