Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah koliko smo samo jadni !!!!!! Najsiromasnija, najkorumpiranija drzava u europi, ali neka se zna ko je Hrvat, Srbin, Bosanac, Bosnjak to je bitno !! Narode sve ti j.e.b.e.m jadno !!!!!
fakat ne kontam, kako misle prodati BH Arlns!? Pa da ga poklone nekome, taj neko treba da je veliki veliki prijatelj BiH i veliki veliki neprijatelj samom sebi. Probao je Turkish da pomogne, pa su ga nasi pametni politicari otjerali, jer su htjeli sa 1 i po avionom da budu ravnopravni partneri. A zbilja je sasvim drugacija, Turkish airlines ima 5 puta jacu medju-mahalsku avio liniju nego sto BHA ima medjunarodnu. Gasi firmu, sadi krompir.
Svi Vi PPAmetni,bar se malo potrudite kada "pisete"-"pljujete po svemu sto he NNasee bosanskohercegovackoda koristite gramatiku-siva citanka za peti razred OOSnovne skole,da se negacija uz glagole pise odvojeno,i prije nego sto nastavite pricati o necemu o cemu NNiste informisani ,radi vaseg licnog miraa,a vidim da Vam vecini uz duzno postovanje ovim ,mali sto IH je ostalo ,smeta ova nasa leteca ptica,jeste mala ali je nasa...Bit ce neba bosanskog i hercegovackog ...i zastave koha nebom plovi...i postenih ljudi koji ce kao u do sada posteno letjeti ovim nebom...i da...sve su to mladi u skolovani ljudi...sa toliko strucnosti i znanja...politika je jedni a realnost nesto sasvim drugo...lijep pozdrav ...i zao je mi je kada vidim koliko mrzite sebe i svoje...
I sta bi na sinocnjem sastaku ? Konkurs ili ?
Pitanje za sefa marketinga BH Airlinesa : molim da pojasnite je li u pitanju KVAR, SERVIS aviona ILI BLOKIRAN RACUN . U jednom danu ste dali 2-3 razlicite izjave. Sto se tice polemike oko otvaranja linije za Skoplje, imam pitanje sta fali liniji za Skoplje ??? Provjerio sam na internetu da skoro sve bivse YU drzave imaju liniju za Skoplje, pa sto ne bi i Sarajevo imalo. Imali su je i ranije i nije losa bila.
Kakav si ti tokmak moj BOSNJAK,kakve bolan ovo nebuloze pises,idi bolan situaciju u komunalnom komentarisi,Mani se avijacije
ŽIVIO BHAIRLINES!!!!
Sa ovom kompanijom iz dijaspore neleti niko, garant. Cekas let i par dana ili sati prije sve se otkaze. Lufthansa leti preko Beca i cijele evrope za nize cijene, pa bujrum...
A moj BOSNJAK jesi ti informisan,sigurno na apt radis cim si tako pametan pa sve znas,mozes li jos koju pametnu rec
pa sta je sad. dosla nova vlada i crveni a opet nesto ne valja
Bolje bi vam bilo da ste umjesto para za vjerske objekte kupili flotu modernih aviona pa da svi letimo i budemo ponosni. Jedna manja crkva i dzamija je bila sasvim dovoljna za vjernike jer ih nema vise od 50 na citavom prostoru BIH.
Cuj budala za Skoplje, pa ko iz Sarajeva leti za Skoplje, napravi liniju Sarajevo - Minhen, Bec ili Frankfurt, i stavi donekle normalnu cijenu, avioni ce biti pun, svima su dojadilo da se voze autobusom i večina je spremna platiti to. A oni hoće linije za Skoplje i Amsterdam.
za sav normalan i civilizovan svijet kada spomenes neku osobu iz BiH kaze se da je Bosanac ( Bosnian ), a ne Bosnjak !!! Za Srbina ( Serbian ), za Hrvata ( Croatian ) ! Prestanite se dijeliti u 3 nacionalne skupine koje je nametnuo zapad !
U BiH postoje samo Bosanci. Bosnjaci, Srbi i Hrvati su nacionalisti, PRIPADNICI naroda EX Yugoslavije koje je zapad u dejtonskom sporazumu naveo kako bi zaustavio rat i zemlju podijelio na dva dijela. Ako si imalo pametan znas odavno da je D. sporazum sluzio samo da se zaustavi rat, a ne da drzava zivi na njemu. Ustav BiH treba svakako promijeniti samim tim i izbrisati ova 3 naroda koja se spominju u njemu. U BiH zive Bosanci i Hercegovci, ne Bosnjaci, Srbi i Hrvati.
Postoje Bosnjaci,Srbi i Hrvati ... Bosanci kao nacija su imaginarna sekta komunjarskih potomaka
Isto kao i GRAS haha pa da imaju fabriku djeciji kapica djeca bi se bez glava radzala! Tako nam je vlada sposobna da vodi sve!
zamislite samo bivsa yu je imala jednog avio prevoznika koji je takodje uvjek bio u financiskmi problemima,a onda ove banana republike osnovale 16 avio kompanija,pa to je da umres od smijeha hihihihihihihihhihihihhihh ah da, plus jos aerodroma iz svakog brda hihihihihihihihih