Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dozvoliti da je naprave i odmah detonirati.Tada bi nafta bila jeftinija.
\"I naravno u slucaju ir.a.nske bombe mnoge druge zemlje bi htjele svoju bo.mbu.\" Kasnis sine sa informacijama, drugi ih VEC imaju oko moje lijepo :)
e sto bi voli da Iran napravi bombu i i da onda nekako dodje do terorista i da je onda detoniraju negdje u Evropi i da radijacija dodje do nas. Biste li i tada bili za tu istu BOMBU? Jer ocigledno zelite da je Iran napravi. I naravno u slucaju iranske bombe mnoge druge zemlje bi htjele svoju bombu. Dakle jos vise bi se povecala mogucnost da jedna NUKLEARNA BOMBA eksplodira. Ovi proiranski komentari na slicne teme su mi stvaro nevjerovatni.
saudijci su najveci hoštapleri presušila im nafta dabog da
Kod nas kada nafta u svijetu poskupi,poskupljuje i kod nas vrlo brzo,jer naftaši govore kako nemamo zaliha,a kada pojeftini onda čekamo podosta da se zalihe koje nemamo potroše pa tek onda nove cijene.
Saudici su generator svih problema islamskoga svijeta... Te sverceske pijacare zanima samo dolar...
Poskupila ona ili pojeftinila na svjetskom trzistu kod nas u BiH moze samo poskupiti :)I to po principu da svake sedmice kada pogledam na pumpama na cijene po 5 feninga je skuplje svo gorivo i tako .... niko ne najavljuje poskupljenja. A kada za koji mjesec najave znacajna pojeftinjenja (reklama traje obicno 7 dana) pojeftinice za 5 feninga. Deset puta poskupi pa onda pojeftini 5 feninga :D
pa ova saudisjka kraljevska porodica je jedno veliko prožidovsko smeće, kako vas nije sramota sebe nazivati muslimanima kad podrzavate sankcije za 80 miliona muslimana??? fukare saudijske sve vam j.... idite zenama oci zamotajte da se ne vide da vam se ne bi digao bolesni k...