Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unajmite Fikreta da to reši
@gooUser1589130766 U Bosanskom jeziku ne postoji rijec "reši"
Index se umjetno odrzava novac se printa ekonomija je u vecim govnima ikada poslije prvoga svjetskoga rata samo se ceka kolaps koji je bio isti 2008 u USA .Poslije ovoga dolazi ogromna recesija banke su spustile interes na nemoguci 0% sto znaci da ulaze u dugove.Kako se izlazi iz recesije ono najgore ratovima a ko sada ima novca da priusti za jedan preskupi rat.Mislim da USA era polako pada a da se Kina naslucuje da bude glavni gospodar u trgovinskome svijetu pa cak i u vojnome.
nešto znaju
Haha kome ovo nije jasno taj il nema interneta il nema mozga. Obori dionice, baci ekonomiju na koljena, banke zarade sa kreditima, ulozi u oborene dionice, zaradi kes i ponovo otvori sve kako je i bilo. Operacija zvana corona