Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKO IDE PRIČA PUMPADŽIJA: I baš kad je prešla 50$ naše pumpadžije su nafilovale skladišta i do maksimuma obnovili zalihe, pa su pumpadžije zbog nove više tržišne cijene tražile povećanje cijene na pumpama recipročno. Sad kad je opet cijena pala, nažalost pojefitnjenja nema jer to nije moguće - zalihe su pune od one više cijene, te dok se te zalihe ne potroše, nema pojeftinjenja barem naredna 2-3 mjeseca.
@saab2 Zabiju sebi autogol ,sudija poništi kae offside
Kod nas sigurno na pumpama nece pojeftiniti.
Dovoljno je da kazes "kod nas" i znas da ce neko biti j.ban ili je vec j.ban, a to je u 99,9% slucajeva narod :/
Ma ne objavljujte to ako Boga znate, odmah ce Novalic povecati akcize pa smo nadrljali kad ponovo poskupi.
Zemljo Indijo! Juče ste objavili da je skočila iznad "psihološke granice" od 50 dolara. Danas nas obavještavate da je spala ispod 50. Sutra ćete opet imati udarnu vijest da je skočila..pa ovo je više sve ludo..zaista su mediji sredstvo manipulacije koje pravi najveće zlo u današnjem svijetu..više od ikakvog oružja
Nama je isti kuratz, bio barel 50 ili 150 - skupo brate ... ! ! !
Nema pojeftinjenja, mi kupli gorivo dok je bilo skuplje Dodikjekrivzasve!
Ali su zato HIFINI gladezi POSKUPILI gorivo na 1.76 KM !!!!! I sta kaze hifin pumpađija "kaze hoš racun" cuj hoces li valj se dodrazumjeva IZVOLITE RACUN !!!!!
Jel Super 98 jos uvijek 1,93? Nisam dugo sipao pa ne znam.
Al Ameri jebu Ruse....a i djikane s njima
Trenutna cijena nije loša,a bogami teško bi se navikli da skoči na 2,5 KM
Naši nažalost, imaju zalihe za minimum tri mjeseca (osim ako ne poskupi)
nasima je ostalo zaliha kad je nafta bila 150 dolara. inace oni vole kupovati kad je najskuplje
Kad je jučer poskupio barel nafte odma se dizu cijene kad opadne nista, čeka se da barem jos jednom padne cijena da pumpadžije spuste...tako to ide
Jesu baš ,eno pumpadžije iste sekunde smanjile cijenu.