Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje im je da ostanu na sudu i postave šatore... barem neće imati putne troškove...
Izgleda jeftinije ukrast pa platit kaznu nego kupit.
Ja sam našao iPhone 6 u Danskoj.I došla neka cura da ga traži,locirala ga jbem li ga i pravio sam se da je ne razumem haha..Kasnije se mislim mogo sam da joj tražim sex i da joj vratim iPhone.Ovako zaključan je na iCloud nemožeš ništa da radiš...
@Predatorica Šta fali sexu fino meni fino njoj,dobije mob nazad i svi smo zadovoljni
Patent troll na patent troll-a .. I red je da i njih neko dobije. Koliko su patenata oni pokrali od firmi izvan USA ali ne može se američka firma na američkom sudu dobiti .. Doći će i njima na naplatu. Kao iz Alan Forda. . "ulaz besplatan, izlaz se naplaćuje "
immerson who