Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam kad se ova vozila krenu kod nas po sarajevu koristiti Bit ce milina zimi na minus 20 kad krenu uz vratnik bistrik i sedrenik.
Dobro što bi sam vozio, a hoće li sam popravljati i ovo ulje što mu curi?
Zamislite ovo,zabaguje samovozac i izginu ljudi nedo bog.
@Tarantino A kada homosapiens zabaguje sa 2 promila onda misli da je Schumacher a da je cesta Monza. Ovaj barem upali sva 4 i stane :)
Kod nas bi robo taxi bio bahati vozac, pošto je to AI. Postao bi glavna tracara u gradu
Ja u ovo pogotovo nakon onog stosam vidio na internetu I dokumentarcima o ovakvim voxilima ,ne sjedam,osim toga koji vrag ce ti auto kad ga ne vozis,isto ti I bus dodje.
koji ce mu k....c onda volan
Cemu toliki trud da se smanje radna mjesta?..... roboti prave po fabrikama, roboti nas voze i td. pa ko ce vam onda kupovati vase proizvode.....Kakva debilna civilizacija svijeta...
i ja volio plavku jednu, al ne ide