Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@konju izvini ali ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto.
raja ,znali neko trebajul nam vize za etijopiju da idem iduce godinhe na more. kazu da ce nam i hrvatska uvest vize pa necemo moci na jadran ,a u genocidnu evropu vec odavno ne meremo BIH4EVER!
Etiopija i Bosnjakistan dva oka u glavi
OOOOO tito dragi .Da je rekao da je ugledan u etiopiji bilo bi smijesno. Al on jos to ocekuje. Nemres vjerovat ahahahhaha
Trebamo se prijaviti za Africki kup nacija da i mi odemo na neko takmicenje. Ovako se nikad necemo kvalifikovat ni u jednom sportu osim sjedecoj odbojci. BIH4EVER!
Hahaha..idemo u Afriku,ne treba nam Evropa..ccc ˝...sastanak i sa ministrom vanjskih poslova i međunarodne saradnje Kraljevine Svazilend Lutfo E. Dlaminiem.˝ Neka se na ovo trose pare,s kim cemo bit dobri ako ne sa Svazilendom.:S A inače tema samita su informacione tehnologije!..nadrealno
afrika i jeste za nas, kakva evropa tuj nemamo sta traziti BIH4EVER!
pa u etiopiji ili somaliji i ima nekih sansi
kakva drzava takav i ministar vanjskih poslova i nasi \'ekonomski partneri\'... e ako nam etiopija i svazilend ne pomognu, nista od nas!