Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tito je propalica. nista nije postigao. hranio narod dugovima sve dok nije umro i to je to. uzelo je 24 milijarde dolara, sretni smo jer tada je hrana bila jeftinija, gulas, pasulj, ovo ono znas...... ma j3bo vas tito! a sada imamo stabilniju marku od titovog dinara 100 puta, i ako smo sravljeni sa zemljom. nekidan.
3 miliona? ma nek im halale, nije to dovoljno ni za isplatit plate administraciji za mjesec dana
Tito umro prije 30 godina a dug od 24 milijardice dolara jos se nije poceo ni vracati vec je utrostrucen i podjeljen na zemlje proizasle iz jugoslavije. MMF trlja ruke vracace ga i nasa praunucad
Jos su nesto nasli... lopovi nisu jos uspjeli da potrose sve Titove pare...a Covjek umro prije 30 godina
Sta je sa enormnog ruskog duga?!!! Uzeli Serviani i Servia MIG-ove 29 da bi nas mogli da bombarduju i da ratuju protiv NATO-a....a dug je bio JUGOSLOVENSKI!!!!!