Fantastična ponuda
63

Akcija u Drvosječi: Novu godinu dočekajte u toplom domu uz najpovoljnije cijene ogrijeva

Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi
Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi
Nova godina kuca na vratima, stih je kultne pjesme koju svi slušaju u ovo doba godine. Snijeg će ubrzo prekriti ulice, a kako snijeg više pada, još više padaju i temperature. Ali, za to nema brige. Da vam nova godina započne u toplom domu - tu je Drvosječa.

U Drvosječi je u toku novogodišnja akcija koja cijene ogrjeva snižava do čak 20%. Popust se odnosi na ogrijevno iscijepano drvo, drveni ENplus certificirani pelet te bukovi FSC briket.

Ogrijevno iscijepano drvo

Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi
Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi

Od svih vrsta drveta - upravo drvo tvrdih lišćara (bukva, hrast i grab) najduže održava dom toplim jer ne sagorijeva brzo a prilikom sagorijevanja ispušta energiju od čak 1.850 kWh po prostornom metru. Grijanje na ogrijevno drvo samim tim nosi brojne benefite, a između ostalog se smatra i jednim od ekološki najprihvatljivijih vidova grijanja. Jedan od najljepših benefita grijanja na drvo je što tokom praznika možete naložiti vatru i u toploti, uz lagano i romantično pucketanje vatre, utonuti u novu, 2024. godinu.

Drvosječa vam nudi ogrijevno iscijepano drvo tvrdih lišćara, proizvedeno i obrađeno u skladu sa FSC standardom o upravljanju šumama što garantuje visoku kvalitetu, po trenutnoj novogodišnjoj cijeni od 132 KM po prostornom metru sa besplatnim prevozom u cijeloj BiH u slučaju narudžbe dva ili više prostorna metra.

Drveni ENplus pelet

Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi
Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi

Automatika sagorijevanja drvenog peleta stavlja pelet u rang sa lož uljem i plinom. Peći se automatski pale i gase, postižu i održavaju zadanu temperaturu, te imaju automatsko doziranje potrebne količine peleta. Stoga poručite vaš pelet, napunite peć prije početka slavlja i bezbrižno se prepustite slavljenju novogodišnjih praznika. Jer, za novogodišnje praznike je teško napraviti dobru atmosferu bez toplog ambijenta.

Drvosječa ENplus pelet je certificiran po najvišem ENplus standardu za pelet te je kao takav vrhunske kvalitete. Trenutna akcijska, novogodišnja, cijena je 416 KM po toni sa besplatnim prevozom u cijeloj BiH u slučaju narudžbe dvije ili više tona.

Bukovi FSC briket

Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi
Fantastične cijene ogrijeva u Drvosječi

Ono što je najbitnije spomenuti za briket je činjenica da jedna tona briketa mjenja čak tri do četiri prostorna metra ogrijevnog drveta. Briket ima i mnoge druge benefite - ravnomjernije i u dužem vremenskom periodu oslobađa energiju za razliku od peleta koji jednostavno brzo izgori. Briket se može ložiti u bilo kojoj peći ili kaminu na čvrsta goriva. Ono što je također jako bitno napomenuti je da je briket po dimenzijama manji, a sabijeniji i kalorijski mnogo vrijedniji od drveta i uglja, pa je potrebno manje prostora za skladištenje.

Idealan energent za zimu i brzo zagrijavanje doma. Šta se čeka?

U Drvosječi nabavite FSC standardizirani 100% bukovi briket po akcijskoj, novogodišnjoj, cijeni od 360 KM po toni sa besplatnim prevozom u cijeloj BiH u slučaju narudžbe dvije ili više tone.

Novogodišnja akcija traje do 31. decembra 2023. godine ili do isteka zaliha, stoga odmah iskoristite akciju i ove zasigurno najpovoljnije cijene na tržištu. Požurite i poručite vaš ogrjev pozivom na besplatni info broj Drvosječe 080 02 02 01 ili kontaktiranjem putem emaila [email protected].

Drvosječa garantuje najbržu isporuku najkvalitetnijih proizvoda u BiH te je od momenta narudžbe potrebno svega par dana da poručeni ogrjev bude ispred vašeg doma.