Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka samo Milo vara narod Srpske i obećava im državu.Kad se dovoljno nakrade otići će a srbima i ostalim ostaje samo znoj i suze.
Znaci opet BiH da spasava stedise u entitetu koji tu istu ne priznaje kao svoju, al kad je uzet pare onda moze..pff
U cijeloj Bosni i Hercegovini jedino sirotinja nije u funkciji kriminala ostalo sve je KRIMINAL!
Po komentarima vidim da je RS somalija, a federacija kombinacija Njujorka i Švajcarske. A vest iznad da se avio kompanija iz bih, sa celim jednim avionom(propeler , sunce ti žarko) gasi, kaze direktor da je došlo do guse.Ako se rugas nekom, pogledaj prvo sebe, mozda si gori od njega, a to ne vidis.
Finansijski sektor SVAKE drzave je dijelom u sluzbi kriminala. Stvar je samo nacina na koji se drzava bori (il' u nasem slucaju, NE bori) protiv toga. A ove populisticke clanke si Tuzilastvo, Agencija i narucioci mogu lijepo smotati i nabiti u.... Radite vec jednom svoj posao, gamadi uhljebarska!
Kazu imaju 30 miliona ***zita. Pa koja je budala tu ostavljala stednju :D
Sto stavlja zvjezdice kad napisem d e p o z i t a ?
Sasvim normalno. Posto RS-om (a i FBiH-om) vladaju kriminalci, normalna je pojava da su im i banke u funkciji kriminala....
MUP RS: 21 osoba osumnjičena da su oštetili Balkan Investment banku za više od 56 miliona KM http://www.avaz.ba/clanak/206139/mup-rs-21-osoba-osumnjicena-da-su-ostetili-balkan-investment-banku-za-vise-od-56-miliona-km
"Banka Srpske" pokazala: Finansijski sektor je dijelom u funkciji kriminala >>> D I J E L O M?!?!
svaka čast Kolumbo. Otkrili ste Ameriku
Sve što je zasnovano na genocidu, je prokleto. Stoga propast ne čudi!
Pa sve je u funkciji kriminala. Odakle Fahri kredit za razvoj NEBODERA ?? od razvojne banke FBiH pod uslovom da Resiu kešira 850 000 os kojih ni traga ni glasa ?? Fahro podržo SDA a ona za milionče kupila glasova i IZBORNU POBJEDU ? BANKE SU U FUNKCIJI SVEGA A NE KRIMINALA !
Ovi bankari su gori od onih što auta kradu.Ovi glume gospodu žive na nivou imaju kuče vikendice,uštađevinu natavno u austri a LOPOVI I KRIMINALCI.
Pa dok vi sijete mrznju i zivite u devedesetim, oni sve popljackase. Zaduzeni smo toliko da nam djeca sutra hljeba nece imati. Ups, ako prezive teroriste. Surova realnost.
Lavice,ne sijemo mi mržnju nego ovi što kradu upravo zato da ih ne pitamo za krađu-
@Prdibeg Politicari narodu prodaju pricu koju ovi zele cuti. Dakle, da nije plodno tlo, ne bi sijali. Malo mi je muka kad ovde procitam osude na racun politicara, kao nacionalisti, ovo ono...a upravo narod ( cast normalnim ljudima koji su nazalost u manjini) ih takve bira. To sto zivimo kao najveca bijeda nije bitno. Bitno je da se mrzimo i djeci onih drugih zelimo smrt. Tuzno je to.
Nece Srpska jos dugo! ;-)))))) Propasce kao i DDR 1990. godine! ;-))))) Ako Bog da!
Vidi ovoga. Nisi komentarisao odavno. Jesi se skoro vratio iz sirije?
nista novo a nista ni nepoznato kaf su u pitanju oba entiteta. i u fbih neke banke rade kao praone para za politicare a agencija je hem nesposobna hem ogrezla u kriminal. a ni ovom damiru nije maslo za ramazana. i on je sinergiju u bankropt smjestio
Jbo vas SDS i Nikola Poplašen, Mirko Šarović, Mladen Bosić ... Kad bih morala birati lopov Dodik ili četnik Bosić, izabrala bih Dodika. Kreteni malioumni
Draga, otkud tolika mrznja? Nije tebi lako...zalim te :(
Ako ideš po logici gdje ima bure, ima i pipa zajebala si se ... u ovom slučaju to ne vrijedi ... Svako normalan tu vidi samo jednu pokretnu septičku jamu - i to do vrha punu ... ! ! !