Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno sletiti zimi na tlo BiH bez snijega i magle. I za 15 min do avlije...
Nije "slijedeca" nego "sljedeca"!
doći će ako budu imali interesa a oni to najbolje znaju...prate trzište i analiziraju.ništa nije slučajno
Ništa od ovoga neće biti, samo šuplja priča!! NIKAD Sarajevo, Dubrovnik, Split, Zadar neće,uz pomoć domaćih izdajnika, dati mostarskom aerodromu da se razvije i dovodi turiste, jer ovim gore navedenim gradovima to nije u interesu!!!Najvjerojatnije ce se igrati na kartu izazivanja sukoba Hrvata i Bošnjaka, tako da se upropasti i grad i aerodrom, a ovi gore sretni i profitabilni!!!
Upravo tako Ibro, godinama to rade, trpaju sebi u dzep da odugovlace sa projektom br 1. u Mostaru, lesinari, pokvareni kriminalci koji su se docepali vlasti ce rodjenu mater gurnut u provaliju da njima bude dobro.Mostar nudi toliko toga, tu je i Medjugorje, a i poveznica sa morem, jednostavno bi se puno stranaca odlucilo da sleti tu, i to je problem jer ne bi islo u kasu kao do sada.
Kakva poslovna ideja, stručnjacima iz marketing sektora treba dati neku nagradu za inovaciju!
nek angazuje hdz oni su niskobudjetni covic ima iskutstvo iz sokola
pametno,slijedite Tuzlu...nista Sarajevo,samo jeftinoca to raji treba i uzetcete pare a i raji dobro
@Tuzlak44 kako vas nije stid da bilo sta kazete protiv Sarajeva. Taksa koju placaju putnici na aerodromu uSarajevu iznosi oko 18 eu i novac je isao za BH airline, a sada se izdvajaju novci za razvoj aerodroma u TZ i Mo. Klinic bi mogli renovirati da vam Sarajevski ne zaradi. Nezahvalna bagro
bh-airlines npr
Poceli se furati na Aerodrom u TZ
EasyJet !
Best Low-Cost Airlines in Europe 1 Norwegian 2 easyJet 3 Eurowings 4 NIKI 5 Ryanair
Jednom sam letio EasyJetom na liniji Milano-Napulj i koštalo je 20 eura. Nisam morao doplatiti za aerodromske takse. Čuo sam da Ryanair traži da se aerodromske takse plate pored cijene koja im je na web sajtu. Može li neko to potvrditi ili negirati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitam, vreme je bilo da profunkcioniše aerodrom u glavnom gradu HRHB!
Ocel Vucko naci subvencije za aerorom Prishtina?! @ BobaBG
@trir Priština je inostranstvo za Srbe kao što je Banjaluka inostranstvo za Bošnjake. Svakom svoje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tishe malo o subvencijama, Chova je vec naculio ushi!
povezite se sa trebinjem i gackom... nema vam treceg
Čestitam, red je da profunkcioniše aerodrom u glavnom gradu HRHB!
@BobaBG70 Srce Srbije, Kosovo?! Beshe li tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)