Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_Attraction
hahaha dobar margeting i zvaka za budale
Sta je \"zakon privlacnosti\"? Ja nisam odavle...
Naravno, nemoguce je da bilo ko dobije posao i da postoji i jedan pozitivan slucaj. Bosanci vole crnjake. Ko trazi i dobije... Ko zagrije stolicu i pripremi se za intervju kad tad dobije posao ...kao ovaj momak : http://www.posao.ba/articles.php?user=&act=complete&aCat=20&aID=2984&type=R To se zove zakon privlacnosti.... :) Samo naprijed vojsko crna! P.S: Predpostavljam da su vam jezici nepoznanica kao i novosti iz struke i slicno...
ne znam za ovu godinu ali prosle je bilo grozno. sajam je posluzio poslodavcima za samopromociju kako bi svima pokazali da su oni uspjesni i zele da zaposle nove radnike....al malo sutra. na svakom standu vam uzmu cv i kazu da trenutno ne trebaju nikoga ali da ce vas staviti u bazu podataka - pretpostavljam korpa za smece ispod standa :(((( pa zasto ste onda uopste na posao festu? ovo je samo novi vid reklame za preduzeca i nista vise. (cast izuzecima ako ima takvih)
ne raspolaze...jer to nepostoji..u principu se samo radi o pranju para..dodju poslodavci..kao traze al u biti se sve svede na predas CV nek ima u arhivi..ko nasa posla
Raspolaže li osoblje portala Posao.ba podacima o broju zaposlenih preko ovog a i njemu sličnih sajmova za zapošljavanje?