Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODJELITE TO SIROTINJI I bOG CE VAS OBRADOVATI ABD.
Bice dobro ako novac bude usmjeren za sto je i namjenjen,mada sumnjam da cenasi BIH hasisari to i uciniti. Vratite nam G. Fikreta Abdica,i necemo morati nastaviti politiku alije i zicati po svijetu.
Bolje da nisu ni dali, jer ce taj novac zavrsiti u rukama bogatih politicara a mali ljudi ga nece ni vidjeti i bice im isto ko i sada,kraj sa krajem sastavljati. Otpustite ovu informaciju i predjite na nesto drugo. Muka mi je od ovog teksta.
hvala evropskoj komisiji al da napomenem da je dala duplo vise genocidnoj srbiji,a FMI je dao vise neg milijardu dolara prije par mjeseci isto toj genocidnoj srbiji! sve u svemu ove pare treba dobro pratit ko ih dijeli jer lopovi na vladi i bankarski hostapleri imaju na svak moguc nacin pokusavat ukrast maksimum!evropska unija treba kontrolaisat kak je upotrijebljen ovaj novac.
bolje dajte pare nekome tko ce znati sto ciniti sa njima.davanje sadasnjoj vladi je cista utopija.
Znamo li preko kojih institucija ide ovaj novac?
joj kud odoh sad s funkcije a mogao sam jos jednu vikendicu napravit i jos zastekat para eh kad ti je covijek peh
Daj boze da ne nestanu ko i 8 milijardi dolara od ratne pomoci:
Lijep gest.