Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I papci vele da je Mercedes "S" klsa lijep auto!
kakve veze ima S Klasa sa 9vim BMWom!? Zna se ko vozi S Klasu, cemu i komu je ona zapravo namjenjena. Nije to auto da bude nesto pretjerano lijep i nije za mlade veprove da se klince po mahali. S je napravljen da bude udoban i siguran...na kraju krajeva, ljudi koji koji mogu prisustiti S vecinom imaju svoje vozace...oni sjede nazad, piju Wiskey i sa nekoliko klikova i potpisa zarađuju milijune...i da...S je lav u svojoj klasi...kralj auta.
@1tvrdakita Ja nikad nisam cuo ikoga da nesto hvali ljepotu S klase. Kako ti je drugi komentar objasnio vec, S klasa se ne pravi za pokazivanje vec za ozbiljne poslovne ljude i drzavnike koji zele da se voze u udobnom i sigurnom autu.
imam u supi isti