Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će ovo biti i u stolnom gradu, dr. Dragan Čović pregovara s jednom tvrtkom iz Frankfurta. Vozila bi bila iznajmljena na principu privanto-javnog partnerstva i to na 10 godina. Svaki dan u svakom pogledu moj Mostar napreduje.
Mostar je grad koji je dobio ime po starom mostu, djelu turskog graditelja mimara Hajrudina, a kojeg su varvarske snage HVO unistile 1993. godine. Kako lijepe cinjenice za ugodno popodine :))
lucija jesi li ti bolesna? umno poremecena?
za to vrijeme sarajevo nema ni jednu postenu biciklisticku stazu, toooo metropoloooooooooooo
Kakva ti je to prica? Na dionici Otoka - Vilsonovo vec godinama postoji biciklosticka staza duga nekoliko kilometara!!! Osim toga, postoje staze na Ilidzi. Na kraju: opcine Novi Grad, Centar i Ilidza i ove godine otvaraju vise staza. O cemu ti serendas???
Los Angeles, grad sa 20.000.000 ljudi nema ni metra biciklisticke staze. Znaci prema tebi, LA nije metropola? Jesi mozda u Rimu vidio staze? Upppssss nisi bio. E bas mi te je zao!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koje pranje para - a nikakve koristi od ovoga neće biti očito i kod njim ima ovaca kao kod nas - posebne balkanske pasmine
Taman da isprobamo za 10 dana! Volim Željezničar!
Sarajevski RAD i PARK imaju elektricna vozila za ciscenje ulica od 2005. godine. I ovo vam je vijest iz Skopja? Ahahhaha
upravu si ! I onda onim kamioncinom od par tona vozikaju se u ferhadiji da bi oprali onako kvalitetne ploce .
Oni su kandidati za eu, pa ti vidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)