Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ljudi kad vide radar voze 40 bez obzira koliko je ogranicenje jel 60 70 80 50
Kod nas bi se nagodio sa sudom da ne plati nista, al uz uslov da obeca da nece vise to raditi bar naredna 24 sata
Nikada cuo za kategoriju puta: ruralni...cuj, ruralni...e moj Klixe
Sve komentari tipa "kod nas bi".Ebem vas u usta maloumna, net ratnici
Kod nas bi sa drustvenim radom napravili jos jedan autoput.
Ulične trke vozila datiraju od pojave automobila. Subkultura koja je prisutna pored svih restriktivnih mjera i sankcija i teško da će se iskorijeniti. Potrebno je raditi na psihološkom pristupu wanna be rejsera koji svojom bahatošću, bezobraznosti, neznanjem i glupošću ugrožavaju normalan svijet. Razlika je između pozera tačnije onih koji vole pokazivati sređena vozila i uličnih papaka tj. luđaka za volanom. Pozeri ne ugrožavaju nikog, možda jedino sa malo buke.
Ono kad te boli briga za kaznu u cilju da dokazes da tvoje auto moze i brze :) Koji delegat
Društveni rad obavezno uvesti kod nas
O bože koji hajvan
Da imamo nesto sto se zove "drustveno koristan rad" za nase prekrsioce i VC, a i Hranjen bi do sada zavrseni bili, a i mnogi zivoti spaseni
Ovo je vest?! Pa mene je radar hvatao sa 164km/h, Bog vas ubio
Matori, udario ti testosteron u glavu. Idi u wc, olakšaj se