Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi politicari "Evo kaze Kozaric kod nas dobra situacija, deflacija i to smanjuju se cijene ma fenomenalno, sad cemo mi jednog ovog volva xc90 "smazat" za novi mandat"
Jebo te politicar u supak! Pa mogu li ijedan kurcev clanak procitati a da neko ne jede govna o jebenim politicarima ili o kurcevim nacionalnostima!! Ohanite malo zivi bili.
uredno, ergonomicno, kvalitetno... Svedska :-)
Volvo je kineski :D
A skoda je njemacka ??? Volvo se proizvodi u svedskoj sa svedskim injzenjerima i svedskim radnicima u produkciji.
A sta ako imas troje djece i eto makar jednu zenu..gdje ce svi sjesti :)
Ovaj Volvo je defintivo vladar u SUV klasi , trenutno nema boljeg SUV . Ne mislim na terence jer nisu ista katergorija . Samo kad se shvati da se na novi model čekalo 12 godina onda je jasno o kakvom automobilu je riječ . Nije to VW ili Audi da svaku godinu novi model izbacuju .
Mmm, azdaha od auta. Audi mu se moze svakim Q modelom u auspuh sakriti...
Volvo je brend.Svedi rade jedan auto ,ali vrhunski.Rade namjestaj Ikea i ni jedan drugi,ali su osvojili svijet.Kvalitet im je na prvom mjestu.
bo te luksuz moras punicu u gepek tovariti
Bakire evo ga ubio se zatebe
...uh.....dobar k'o Amela Panderson :-D
vanjski izgled kopija audi-a
Vidio je on audi kao i volvo, al samo na slikama.