Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LaHko je kad ste POLICIJI i ostalima koji su na budzetu prodali onolike Golfove i POLOe. \"Sve posteno po zakonu\" sto bi nas ARMAGEDON tj.nekadasnji premier Brankovic rekao!
@ MERCEDES: glup si kao k1ta musanova !!
auta slupa toyota,praveci testove svojih proizvoda...
VW je sveti srpski auto !
nema veze kome je otislo. Bitno je da je taj broj isporucen. VW MAJKA
A lutrija ? svake hevte a i sedmice
ma da bjeri tamo, ja kada sam vidio kod nove sestice gofa motor s.j.e.b.o se, otvorio haubu a ono nesto sitno u cosku stoji i vako kraj njega akumulater, a reko grdne rane sta oni narodu prodaju, nemers belivit
nja nja nja nja njaaaaa
Slažem se sa ostalim komentarima ne treba zaboraviti da je još dvanest vlada i skupština na njihovom spisku, lutrija BiH i td... Neće od građana pazarit ne boj se.
jel to vise od kije?
a sve se nema. a jeste, otislo policiji sestica, otislo stelom coca coli pola, otislo jetta stelom nekome..... objavite koliko je ljudi doslo u salon i kupilo auto.
sve satro kriza a novi auti se kupuju