Dvije godine nakon koncepta
11
Volkswagen predstavio električni e-up!
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaahahaha....čega to 210?? P.S. Vrh papanluka i neznanja!
ako napraviš sudar sa ovim onda ćeš baš da odletiš UP
Cijena?
Majmune ovo auto ima 210 nano metara obrtnog momenta. Jesi retardiran ili se pravis kad kazes da ne moze po brdu?
Da li ste vi tamo po tamo vasim Bosnama, RS-ovima, Herceg Bosnama i slicno vec izgradili mrezu stanica za elektricno punjenje ovog automobila?
Das Auto !!!!
znaci po tebi ovaj auto sa 55ks odnosno max 82ks ne moze uzbrdo,bas me zanima kako je nekad mogao fico uzbrdo sa svojom 21,5 ks,a i dan danas golfovi 2 idu bez problema sa svojih 30godina i 40kw ja vjerujem da ce ovo ici sasvim solidno samo me zanima kolko ce kostat,dal ce bit isplativo kolko svi misle,sigurno ce bit skuplji,kolko ce trebat struje da se to puni
Sa ovim mozesh po ravnom,kako bi sa ovim po brdovitoj Bosni ovo nije alternativa za Bosnu ..,sutra.!
Sigurno gledas elektricna ;)
il sam ja lud il vec 2 godine gledam ovakva auta po ulicama sarajeva